Ben Affleck: Batman rolünü oğlum yüzünden kabul ettim

Güncelleme Tarihi:

Ben Affleck: Batman rolünü oğlum yüzünden kabul ettim
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 16:15

Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin dünya prömiyeri yapıldı. Fİlmin başrol oyuncusu Ben Affleck, Batman rolünü oğlu yüzünden kabul ettiğini açıkladı İşte detaylar…

Haberin Devamı

Prömiyerde filmin çekimleriyle ilgili ilginç bilgiler veren Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner ve çocuklarıyla ilgili de çok özel açıklamalarda bulundu.

Affleck, “Batman'in çok sevilen eski bir karakter olması nedeniyle çok hayranı var ve onları memnun edecek bir karakter ortaya çıkarmanın zorluğu vardı. Ben o kadar sıkı bir diyet ve spor yapan biri değilim. Ama seyirci sadece kostümü giymeni değil, fiziken de bir süper kahraman gibi görünmeni bekliyor. Bunun için sıkı bir egzersiz ve diyet programı uyguladım.

Eski eşim Jen (Jennifer Garner) bir süper kahraman! O harika bir anne ve ben bir zamanlar onunla birlikte olduğum ve çocuklarımın annesi olduğu için çok şanslıyım. Biz elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalışıyoruz. Tüm önceliğimiz üç çocuğumuz.

Haberin Devamı

Bu rolü kabul etmemde 4 yaşındaki oğlum Samuel'in büyük etkisi var. O, büyük bir Batman hayranı. Ancak ona filmi izlettirmeyi düşünmüyoruz. Benim yaralandığım sahneleri görmesi onu korkutabilir.

İki kızım ise kendi karakterimden çok Gal Gadot'un oynadığı 'Wonder Woman' karakterine hayran. Filmde 'Batman'ın kullandığı eşyalara bayıldım ve bazılarını 'yürütmek' istedim. Özellikle otomobili Batmobile'i eve götürmeyi çok istedim ama başaramadım. Daha küçük şeyleri yürütmeye de prodüksiyon ekibi engel oldu.

İlk kez 'Batman' kostümünü giydiğimde 'Aman Tanrım, gerçekten bu işi yapıyorum' dedim. Ve benden önce bu karakteri oynayan aktörleri düşündüm.” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!