Bedel izle yeni bölümde Ali ve Vedat karşı karşıya! (ATV canlı yaın akışı)

Güncelleme Tarihi:

Bedel izle yeni bölümde Ali ve Vedat karşı karşıya (ATV canlı yaın akışı)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2015 01:09

Atv televizyon kanalında 5 Şubat Perşembe günü geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen Bedel dizisinin 2.bölümünde neler olacak? Bedel dizisi 2. yeni bölümünde, Vedat Ali’nin teklifiyle çılgına döner. İşte yeni bölüm fragmanı, dizi özet ve ATV canlı yayın akışı...

Haberin Devamı

Senaryosu, Özgür Evren Heptürk, Leyla Karaloğlu ve Seval Bozkurt tarafından yazılan dram dizisi yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazır.

Oynadığı oyunda adımlarını dikkatle atan Ali, sonunda Vedat’ı istediği kıvama getirdiği için memnundur. İki adamın büyük hesaplaşması sürerken her şeyden habersiz olan Begüm, hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir.

Ali’nin İstanbul’a döndüğünü öğrenen Sami, Vedat’ın Ali’ye yine zarar vermeye kalkışacağından emindir ama bu kez buna izin vermeyecektir. Vedat’ı bu konuda uyarır ancak Vedat çoktan planlarını yapmıştır.

BEDEL 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

ATV CANLI YAYIN AKIŞI

İntikam yüzünden oynadığı oyunun çirkinliğiyle yüzleşen Ali, yaptığından oldukça rahatsızdır. İtiraf edemese de Begüm’e hala aşık olduğunu anlamıştır. Geçmişte kendisine yapılan haksızlıkları unutmaya ve hayatına devam etmeye karar verir. Ama ok yaydan çıkmıştır bir kere... Yaşadığı acı nedeniyle büyük bir öfkeyle Seyhanlı Konağı’na giden Ali’nin beklenmedik ziyareti, herkesi şoke edecektir.

Haberin Devamı

Bedel izle yeni bölümde Ali ve Vedat karşı karşıya (ATV canlı yaın akışı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!