Kendi cennetlerini satın aldılar

Güncelleme Tarihi:

Kendi cennetlerini satın aldılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2005 00:00

Hollywood’un ünlülerine tropik adalara yaptıkları seyahatler yetmez oldu. Bu adalarda da paparazzilere yakanlanmaktan kurtulamayan yıldızlar, çareyi kendilerine ada satın almakta buldular. İşte ada sahibi ünlüler...

En pahalı ada

‘İsa’nın Çilesi’ filmiyle iyice zenginleşen Mel Gibson, Fiji’deki 2160 hektarlık Mago Adası’nı 2004 yılında bir Japon firmasından 15 milyon dolara satın aldı. Ancak Gibson, Yavusa Vuaniivi kabilesinin üyeleri tarafından atalarına ait olan adaya sahip olmakla suçlanmıştı.

Gölü ve limanı var

‘Karayip Korsanları’nın kaptan Jack Sparrow’u Johnny Depp, Bahama Adaları’ndan Little Hall’s Pond Cay’in sahibi. Eşi Vanessa Paradis ve iki çocuğuyla magazin basınından uzak yaşayan Depp’in 3.6 milyon dolara satın aldığı adada altı beyaz kumsal, bir göl ve özel bir liman yer alıyor.

Otel yapacak

Model sevgilisi Giselle Bundchen’le yollarını ayıran Leonardo DiCaprio, Belize’deki 2.4 milyon dolar değerindeki Blackadore Caye’i yatırım amaçlı satın aldı. Çevreci kimliğiyle tanınan oyuncu, bu adada çevreye zarar vermeden beş yıldızlı bir otel yapmayı planlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!