Kendall Jenner göğüslerine silikon destek koyuyor!

Güncelleme Tarihi:

Kendall Jenner göğüslerine silikon destek koyuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 21:06

Kim Kardashian’ın kız kardeşi olan güzel model Kendall Jenner’in bir günü videoya çekildi. Video çekimlerinde Kendall Jenner’in göğüslerine destek koyması ve büyük göstermeye çalışması gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Kendall Jenner, Amerika’ nın en ünlü ailelerinden biri olan Kardashian ailesinin en küçük kız kardeşidir. Kendall Jenner, modellik yapıyor ve dünyaca ünlü markaların defilelerine çıkıyor, modellik basamaklarında hızlı ve emin adımlar ile ilerliyor.

Vogue Magazin’in Kendall Jenner’in bir gününü görüntülediği videoda hem eğlenceli hem de ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Videoda Kendall Jenner’in yemek yemesi, en yakın arkadaşı ile dans etmesi, defile öncesi arabanın arka koltuğunda bacaklarındaki tüyleri alması ve yarı çıplak dolaştığı soyunma odası halleri ilgi çekiyor.

Kendall Jenner göğüslerine silikon destek koyuyor

Çekimler esnasında Kendall Jenner’e ablası Kim Kardashian yemek getiriyor. Pankek ve çilek yiyen Kendall, “Pankek giren eve doktor girmez” diye düşünüyor. Bundan anlaşılan, modeller sadece yeşillik ile beslenmiyor. Yemek sonrası hazırlanmaya başlayan Kendall Jenner, göğüslerine daha büyük görünmeleri için destek koyuyor. Çekimlerin en çok ilgi çeken olayı da bu oluyor.

BAKMADAN GEÇME!