Kenan Ece ve Canan Ergüder aşkı çabuk bitti!

Güncelleme Tarihi:

Kenan Ece ve Canan Ergüder aşkı çabuk bitti
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 23:00

Güllerin Savaşı dizisindeki rol arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Kenan Ece ve Canan Ergüder çiftinin birlikteliği kısa sürdü. Ünlü çift, ani bir kararla yollarını ayırdı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Kendisinden 17 yaş büyük olan oyuncu sevgilisi Hatice Aslan ile olan uzun süren birlikteliğini noktalayan oyuncu Kenan Ece ve rol arkadaşı Canan Ergüder geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ekranların iki başarılı oyuncusu Kenan Ece ve Canan Ergüder’in Güllerin Savaşı dizisinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüştü. Geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini duyuran çift bugün ayrılık haberi ile gündeme geldi.

Kenan Ece kendisinden 17 yaş büyük sevgilisi Hatice Aslan ile uzun süren birlikteliğin ardından yollarını ayırırken, Canan Ergüder ise Yalçın Konuk ile 1.5 yıllık birlikteliğini noktalamıştı.

Kenan Ece Canan Ergüler

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı dizisinde Gülfem’i canlandıran Canan Ergüder ile Tibet’i canlandıran Kenan Ece aşkı, dizi setinde alevlenmeye başlamıştı.

İkili geçtiğimi Ocak ayında da aşklarını herkese duyurmuştu. Ne var ki ikilinin birlikteliği kısa sürdü. Çiçeği burnunda çift geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!