Kenan Doğulu terörü lanetledi, Beren Saat’e tepki yağdı!

Güncelleme Tarihi:

Kenan Doğulu terörü lanetledi, Beren Saat’e tepki yağdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 15:17

Kenan Doğulu Instagram hesabı üzerinden Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınayan bir paylaşım yaptı. Doğulu’nun takipçileri eşi Beren Saat'in HDP'ye oy verdiği iddiasını hatırlatarak "Karın da üzülüyor mu şehitlerimize" diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler için Instagram hesabı üzerinden terörü lanetleyen bir paylaşım yaptı.

Doğulu, “Acımız büyük, hüznümüz derin… Ankara'da yitirdiklerimiz için, Ankara'da yarım kalan hayatlar için… Başımız sağ olsun. Terörü lanetliyoruz” notu ile paylaşım yaptı. Doğulu'nun bu paylaşımının altına hayranlarından eşi Beren Saat'e tepki yağdı. Hayranları Doğulu'ya Beren Saat'in 7 Haziran seçimlerinde HDP'ye oy verdiğini hatırlatarak tepki gösterdiler.

Kenan Doğulu terörü lanetledi, Beren Saat’e tepki yağdı

Yorumlarda, “Eşin de üzgün mü acaba dizisinin reytingleri tavrımızın sonucudur” “Kenan, karın da üzülüyormu şehitlerimize”, “Eşinizde acı içinde mi acaba?” yazıldı. Doğulu'nun hayranları Beren Saat'e tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Kenan Doğulu kimdir?

Kenan Doğulu, 31 Mayıs 1974 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Aslen Gaziantep'li olan Doğulu, Serpil ve Yurdaer Doğulu çiftinin ortanca çocuğudur. Henüz 5 yaşındayken konservatuvarın piyano bölümüne birincilik ile girdi. 6 yıl piyano, flüt ve gitar dersleri aldı. Yurtdışı eğitimi ve ardından Bilgi Üniversitesinde okudu. 1993 yılında ilk albümünü çıkardı ve büyük bir çıkış yaşadı. Kariyeri boyunca bir çok başarılı albüm çalışması yaptı ve bir çok ödülün sahibi oldu.

BAKMADAN GEÇME!