Kenan Doğulu’dan 'Doğan Canku ile 50 Yıl' albümüne destek!

Güncelleme Tarihi:

Kenan Doğulu’dan Doğan Canku ile 50 Yıl albümüne destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 14:58

Bir çok ünlünün destek verdiği “Doğan Canku ile 50 Yıl” albümüne ilk destek Kenan Doğulu’dan geldi. Doğulu, seslendirdiği “Gecelerim” adlı parçasına çektiği video klibi ile albüme ilk desteği verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Kenan Doğulu’nun yeniden seslendirdiği parçanın düzenlemesini Ozan Doğulu yaptı. Video klibin çekimleri ise iki farklı yerde gerçekleşti. İşte detaylar…

Düzenlemesini Ozan Doğulu’nun yaptığı ve Kenan Doğulu yorumu ile yeniden dinleyenlere sunulacak parçanın video klibi, Sarıyer - Gümüşdere plajı'nda ve Galata'da bir gitar atölyesinde çekildi. Klibin yönetmenliğini, Kemal Başbuğ, görüntü yönetmenliğini ise; Doğan Sarıgüzel üstlendi.

35 kişilik bir ekip ile iki günde tamamlanan klipte Kenan Doğulu anlatıcı konumda ve Doğan Canku bir gitar ustasını canlandırıyor.

Klip, ustanın aşama aşama ahşaba dokunuşu ve onu şekillendirmesi bir kadına duyduğu özlemi ve aşkı yansıtıyor.

Kenan Doğulu’dan Doğan Canku ile 50 Yıl albümüne destek

Haberin Devamı

Kenan Doğulu kimdir?

Kenan Doğulu, 31 Mayıs 1974 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Aslen Gaziantep'li olan Doğulu, Serpil ve Yurdaer Doğulu çiftinin ortanca çocuğudur. Henüz 5 yaşındayken konservatuvarın piyano bölümüne birincilik ile girdi. 6 yıl piyano, flüt ve gitar dersleri aldı. Yurtdışı eğitimi ve ardından Bilgi Üniversitesinde okudu. 1993 yılında ilk albümünü çıkardı ve büyük bir çıkış yaşadı. Kariyeri boyunca bir çok başarılı albüm çalışması yaptı ve bir çok ödülün sahibi oldu.

Kenan Doğulu’dan Doğan Canku ile 50 Yıl albümüne destek

Doğan Canku kimdir?

Doğan Canku (d. 17 Temmuz 1947, Tavşanlı, Kütahya) Türk müzisyen

1958 de Ankara Devlet Konservatuvarı'nı kazanarak 6 yıl viyolonsel ve piyano eğitimi gördü. 1964 yılında klasik gitar ile tanışan Canku, bu enstrümana büyük bir tutkuyla bağlandı. Çok kısa sürede gitar çalmayı öğrenip ülkenin en iyi gitar virtüözleri arasına adını yazdırdı.

Modern Folk Üçlüsü ile birlikte birçok albüme ve projeye imza attı.

Modern Folk Üçlüsü ile çıkarttığı albümler

Modern Folk Üçlüsü
40 Yıl Sonra
Takalar
Çocuklarımız İçin
Pop
Bizim Tepe (Canlı Konser Kaydı)
Bir Doğru Nota Öyküsü
Yapı Kredi Yayınları - Çocuk Şarkıları
İş Bank. Kül. Yay.
40 Yılın Öyküsü

Haberin Devamı

Solo Albümleri

Doğan Canku (1981)
Köçekçeler (1987)
Sonsuza Dek & Ayrılık (1990)
Doğa-n'ın Uyanışı (2000)

BAKMADAN GEÇME!