Kara Sevda 18. bölüm fragmanında şoke eden yüzleşme - izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 18. bölüm fragmanında şoke eden yüzleşme - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 13:57

Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kara Sevda dizisinin 18. bölümünde Kemal ve Nihan gerçeğe bir adım daha yaklaşacak. Yayınlanan fragmanda Emir, Kemal'e zarar vermek için her yolu deniyor. Kara Sevda 18. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar haberimizde...

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinde bu akşam neler yaşanacak? Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı Kara Sevda dizisinin 18. yeni bölümü 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Kara Sevda'nın yeni bölümüne, Nihan ile Emir'in yüzleşmesi damgasını vuracak. Kemal ve Emir arasındaki savaşta giderek sertleşiyor.

KARA SEVDA 18. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Kara Sevda 18. Bölümünde Neler Olacak?

Kemal’e gönderilen ses kaydıyla birlikte, Emir’le Kemal arasında bugüne kadar yaşamadıkları bir soğuk savaş başlar. Emir’in, Nihan’ın Kemal’le birlikte o geceyi araştırmayı başladığını öğrenmesiyse olaylara bakış açısını değiştirir.İlk hamlesi, Nihan’ı çiftlik evine götürmek olur. Bu yolculuk Kemal’le Nihan’ı hayatında hesap edemedikleri tehlikeli bir kapı açacaktır.

Haberin Devamı

Ozan’ın intihar girişimden sonra Zeynep, Sezin Ailesi’ne karşı ilk zaferini yaşar. Ancak Vildan yenilgiyi kabul etmeye niyetli değildir. Zeynep Vildan’la savaşına, ağbisinin kendisine uzattığı yardım eliyle karşılık verir. Emir’in her adımını takip eden Kemal, Karen’i kaçırıldığı yerde bulur. Ama Karen’den o geceye dair istediği bilgileri alabilmesi için önünde bir engeli daha vardır.

KARA SEVDA 18. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Kemal gerçeğe adım adım yaklaşırken, Emir öfkesini yeni bir oyun kurarak biler. Leyla’nın bütün hayatını geçirdiği baba evi için Vildan’la yarışacağı ihale günü gelir. Nihan ile Leyla yola çıktıkları anda kendilerini bekleyen tuzağın için adım adım çekilir. Nihan ile Kemal uzun süredir devam eden “o gece” araştırmalarında son düzlüğe varır. Gerçeğe bir adım kala kendilerini bekleyen karanlık, iki kara sevdalının kaderini yeniden çizecektir.

Kara Sevda'nın 18. yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da Star TV'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!