Kablosuz ağ

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz ağ
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2012 00:00

Sen buna haber demişsin ama bu ‘Yalan Rüzgarı’ olmuş.

Haberin Devamı

Geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düşen Meltem Cumbul&Alican Özbaş evlilik haberinin üzerinden bir hafta geçti geçmesine ama olayın soğumasına dair çabalar adeta beyhude

KISMETİMİN KARNESİ NASIL ACABA

@ ufukuslu: Meltem Cumbul bir nikahla bir eş bir de öküz sahibi olmuş. Kutlarım.
@ ssatsuma: Meltem Cumbul en çok kompleksli adamları kızdırmışa benziyor. Oysa onlar, Halis Toprak olayına rakı masasında gevrek kahkahalar atıyordu!
@ OttoKruger: Meltem Cumbul bu yıl iki defa Twitter’a konu oldu ikisinde de farklı şekillerde zafer işareti yaptı. İkincisi daha Kezban tabii.
@ nuraykara_: Kendinizden küçük bir sevgili edinin, seneye de seversiniz... Meltem Cumbul
@ aygendemiriz: Meltem Cumbul’un kocası kendisinden 14 yaş küçükmüş. 9 yaşındaki kısmetim kim bilir nerede, karnesi falan nasıl acaba?
@ altinsaray: Erol Özbaş, oğlunun Meltem Cumbul’la evliliği için, “Hayırlısı olsun, ilerde daha güzel evlilikler yapar” demiş! İşte evliliğin geldiği nokta.
@ laleaksoy: Ben Meltem Cumbul’a Kezban demem, kız isteme, damada kahve servisi vs. fotoğraflarını yayınlamadıkça. Has Anadolu kezbanı böyle olur, canım benim.
@ canyilmaz1: 14 yaşındaki kızların 65 yaşındaki keser saplarıyla evlendirildiği ülkede, Meltem Cumbul evliliğinin tartışılması tam bir hıyarlıktır.
@ emelyalcin: 50 yaşındaki adamların 20’lik kızlarla sevgili olması anormal değil de Meltem Cumbul’un 14 yaş küçük biriyle aşk evliliği yapması mı anormal!
@ otekidunyali: Meltem Cumbul kendinden 15 yaş küçük biriyle evlenmiş yani beyaz atlı prensim şu an ilkokulda ve kızların eteğini kaldırıyo olabilir!
@ sislamoglu: “Tek taşımı kendim aldım” şarkısıyla coşan Kezban’lar tabii ki sevecek Meltem Cumbul’un alyans görgüsüzlüğünü...
@ OndaGordum: Anlaşıldı, Meltem Cumbul 83’lü ve sarışın seviyor. Mesela Kıvanç Tatlıtuğ, mesela Alican Özbaş.
@ bonbonfunda: Meltem Cumbul’un ve Cem Yılmaz’ın kayınpederi! Sabah şekerleri ya da sabah hıy... olsunlar çok eğlenceli.
@ mratyucel: Erol Özbaş ne diyim şimdi ben sana... Önce insan ol, sonra git ‘baba’ bir açıklama yap.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!