Justin’i şaşırtan hareket

Güncelleme Tarihi:

Justin’i şaşırtan hareket
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2007 00:00

Star dergisi, 7 Ekim’de Justin Timberlake ve Jessica Biel’in birlikte izledikleri futbol maçından görenleri hayrete düşüren bir kare yayınladı. Biel’in kız arkadaşının el hareketi, ABD’de gündem yarattı.

Amerikan Futbol Ligi NFL’in güçlü iki takımı; Packers-Chicago Bears arasında 7 Ekim’de oynanan karşılaşmayı izleyenler arasında son dönemin en çok konuşulan çifti Justin Timberlake ve Jessica Biel de vardı. Ve basın bu olayı rutin bir haber olarak geçmişti. Ancak aradan bir ay geçti ve ünlü magazin dergisi Star, bu maçtan çok ilginç bir kare yayınladı.

Jessica Biel’in kız arkadaşının yaptığı el hareketinin görgü tanığı da var. İşte ismi açıklanmayan tanığın ağzından o gün yaşananlar: "Justin, ön tarafta duruyordu. Onun hemen arkasında Jessica ve arkadaşı vardı. Çok samimiydiler. Birden Jessica’nın arkadaşının elini aşağıya indirdiğini gördüm. Jessica ve arkadaşı birbirlerine çok yakındılar ve gülüyorlardı. Bu gülüşe seslerini duyan Justin kafasını geriye çevirerek imalı bir şekilde sevgilisi ve onun arkadaşına baktı. Üçlü maç başlamadan hemen önce saha kenarından ayrıldılar."

Konuyla ilgili Justin Timberlake ve Jessica Biel’den her hangi bir açıklama gelmedi. ABD’de magazin basını şimdi bu fotoğrafın kodlarını çözmeye çalışıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!