İğneli sapık hayvan gibi tecavüz ederken, ben seyr

Güncelleme Tarihi:

İğneli sapık hayvan gibi tecavüz ederken, ben seyr
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2007 14:58

Ve tabii ki, her gün ajanslar, bu sosyal hizmeti yerine getirmeye müsait haberler geçmeyebilir. Söz konusu gazeteler de, kendilerinden bekleneni yerine getirebilmek ve – tabir tam yerinde biliyorum – okuru TATMİN ETMEK için, editörlerinin ‘özel haberleri’ne yani ... birikim ve hayalgüçlerine müracaat ederler.

(Babam okursa, yazının bu noktasında ‘Uydururlar diyeceksin de, dilin varmıyor’ diye geçirecektir aklından...)

Bu ‘özel haberler’ bazen...

- bir ‘bilimsel araştırma(Amerika’nın Columbia Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma, kadınların G noktasının aslında...)

- bazen ‘rüya tabiri
(Sevgili Abdullah Ablacığım, rüyamda uyurgezer mişim, yanlışlıkla baldızımın koynuna girmişim, dıııııt...)

- bazen ‘cinsel danışma hattı(Bir türlü orgazm olamıyorum - Şok, 3 nisan)

- hatta ‘Bilmemne Abla köşesi(Ablacığım, acaba ben sapık mıyım?) adı altında da hizmet verebilir.

Ama gazetecilik demek asıl ‘haber’ demek olduğundan, bu saydıklarım dışında:

- En masumu ‘Yavru şahane haber bahane’ misali fotoğrafa bakarak resimaltı uydurulan ‘sağ köşe karısı’ olan (bakınız Hürriyet) bol kıçlı başlı iri memeli yabancı dergi ve ajans fotoğraflarının altına yazılan ‘Antalya güneşi altında sere serpe uzanan Rus güzeli Elena ‘Türk erkekleri azgın boğa gibi’ dedi’ gibi palavralar şeklindeki GÖRSEL MALZEME’ye (yavrunuzun fotoğrafı) dayanan ‘haberler’ ve

- Görsel değil YAZILI MALZEME’ye dayanan ‘haberler’ de yaygındır.

Öncekileri biliyorsunuz, bu sonuncusuna bir örnek vereceğim, muhteşem ŞOK gazetesinden elbet. (2 nisan)

Haberin Devamı

HürriyetBaşlık: İĞNELİ SAPIK

Spot: “Sapığın iğnesini yedikten sonra bütün vücudum felç olmuştu. O ise, hırlayarak beni soyuyordu. Bana vahşice tecavüz edişini seyrediyor hiç karşı koyamıyordum

Haberin girişinde, tişört ve kot pantolon almak üzere İstanbul’a gelen, evli ve iki çocuk annesi Rus İrina Alina (28) elinde bavullarla Fındıkzade’den Vatan Caddesi’ndeki oteline gitmek üzere taksi bulamadığını, daha önce başına (!) kötü bir şey gelmediği için kendisine Rusça olarak ‘İsterseniz gideceğiniz yere kadar götürebilirim’ diyen C.K.nın (37) otomobiline nasıl bindiğini anlattıktan sonra, ‘ERKEK OKURLARI’ ilgilendiren ‘habere’ geçiyor gözyaşlarını silerek:

Şoför, koltuğa oturur oturmaz elini iç cebine attı ve bir şırınga çıkardı. Daha ne olduğunu anlamadan iğneyi koluma batırdı. Vücudumun uyuştuğunu hissettim. Birkaç dakika içinde kendimden geçtim. Olanı biteni görüyordum (ki Şok okurlarına anlatabileyim, yoksa şaapıldığımız bi işe yaramaz! SD) ama tekpi veremiyordum. Biraz sonra karanlık bir yerde durduk. Benim oturduğum koltuğu geriye doğru yatırdı ve üzerimdekileri parçalayarak çıkarmaya başladı.

Haberin Devamı

GERİSİ YARIN... Şaka şaka!

Görüyordum ama hiçbir şey yapamıyordum. Sapık beni soyduktan sonra kendi üzerindekileri de çıkardı ve bana vahşice tecavüz etti. Her tarafım çürükler içinde kaldı. İşi bitince bir sigara içiyor, sigarası bitince yine tecavüz ediyordu. Her tarafım ağrıyor. Bu adamdan davacıyım...

İrina’nın tarifi üzerine yakalanan sapık ise, yediği haltı şöyle anlattı:

Vücudu çok güzeldi. Birden çok tahrik oldum. Cebimde taşıdığım iğneyle (Biliyorsunuz, her Türk erkeği, içinde uyuşturucu ilaç olan hazır bir şırınga taşır cebinde. Dütülecek bir İrina’nın nerede, ne zaman karışımıza çıkacağı belli olmaz. SD) arabada uyutunca işim kolaylaştı. Hemen işe başladım. Önce yavruyu soydum. (Bu polise verilen bir ifadedir, dikkatinizi çekerim. SD) Sonra da kendim soyundum. Hemen üstüne saldırdım. Vücudu öyle diriydi ki çıldırabilirdim. Hangi erkek böyle bir güzel kız karşısında erimez. Eridim bittim abicim! Ama ben de onu erittim aynen. Ses bile çıkaramadı. (Ulan uyuşturmuşsun, sesi çıkabilir mi davar! SD) Altımda öööyle kalakaldı. Abi ben kadın hastasıyım.

Haberin Devamı

... dedi ve ilave edecek başka bir şeyi olmadığını söyleyerek okudu ve imzaladı.

*

Şok’un bu haberi, İrina’nın böyle bir sapık yüzünden bütün Türk erkeklerini kötü gözle görmediği, yakında yeniden Türkiye’ye geleceği müjdesiyle HEPİEND’liyor.

Sakın ‘Oh ne güzel, herifler masa başında uyduruyor bu dandik haberleri’ diye küçümsemeyin. Sakın ha...

Her gün böyle 5 tane ‘haber’ uydurmayı deneyin de göreyim petkanızı.

Hayalgücünün ötesinde, ciddi bir ‘altyapı’ yahut ‘birikim’ gerekir.

- Gençliğinde Modern Gazete yahut Pazar ile büyümüş

- Alkazar’da en az böyle beş yüz (interaktif!) film seyretmiş

- Cem Yılmaz’ın ‘çat pat Almanca’ sökecek kadar ‘miki filmi’ izlemiş

- Yüzlerce Fırıncının Küreği, Hamamın Bâkire Gülü, Bizanslı Şıllık İrina romanı okumuş olmak gerekir.

- Ve bir de tabii okurun şeyini tutmak, yani nabzını tutmak...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!