İçerde yeni bölüm fragmanında Sarp, Celal ve Mert'i yakalıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

İçerde yeni bölüm fragmanında Sarp, Celal ve Merti yakalıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 09:42

İçerde dizisi bu akşam ekranlara nefes kesen bir bölüm ile gelecek. İçerde 6. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar dizinin bu akşamki bölümünün oldukça hareketli geçeceğinin sinyalini veriyor. Sarp, Celal ve Mert'i buluştukları gizli mekanda yakalıyor mu? Yeni bölüm fragmanında meydana gelen bu sahne izleyenleri heyecanlandırdı. Peki İçerde 6. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölümünde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

İçerde dizisi 6. bölüm 2. fragmanıyla ekranlara geliyor. Show TV ekranlarının başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen dizisi İçerde pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında oldukça hareketli dakikalar yaşanıyor. Yeni bölümde Melek ve Sarp'ın öpüşmesi ve bunu Yeşim'in görmesi işleri oldukça karıştıracak. Sarp ise Kebapçı Celal ile Mert'i buluşurken görüyor. İçerde dizisinde oyun içinde oyunlar planlanmaya devam ediyor. İşte, İçerde 6. bölüm 2. fragmanı sizlerle.

İçerde'nin ekranlara gelecek yeni bölümünde; Yusuf, Celal’in sevkiyatını basmak için özel harekat polisleriyle birlikte harekete geçer. Celal’in lojistik firmasını Melek’in üzerine devredecek olması Yeşim’in hiç hoşuna gitmemiştir. Yeşim, Melek ve Sarp’ın yakınlaşmasını koz olarak kullanmaya karar verir. Yusuf ekibin içinden birinin Celal tarafından satın alındığı bilgisini ekibiyle paylaşır. Hainin kim olduğunu bulmak zorundadırlar. Yusuf’un ekibi zorlu bir sınavdan geçecektir.

Haberin Devamı

İçerde son bölümde oyun içinde oyun vardı. Dizinin son bölümünde Celal'e yapılan operasyonlara karşı, aldığı önlemler başarılı olurken, bunların hepsinin aslında Sarp ve Yusuf tarafından planlandığı ortaya çıktı.

Köstebek İçerde!
Kardeş olduklarından habersiz düşmana dönüşen iki kardeşin hikâyesini konu alan Show TV’nin fenomen dizisi ‘İçerde’, milyonları yine ekrana kilitleyecek.

Dizinin bu bölümünde, Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Mert, hayatının en zorlu sınavını verecek. Organize şubede bir köstebek olduğundan emin olan Yusuf Müdür, onu ortaya çıkarmak için Mert’in de aralarında yer aldığı ekibine zekice bir oyun oynayacak.

‘İçerde’ bu akşam, flashback sahneleriyle de adından söz ettirecek.

Celal ve Yusuf arasındaki sır perdesinin aralanacağı dizide, Mustafa Uğurlu’nun gençliğine oğlu Yunus Uğurlu, Çetin Tekindor’un gençliğine ise Orçun Koray Kaygusuz hayat verecek.

İÇERDE 6. BÖLÜM FRAGMANI

Yusuf ve Sarp, Celal'i köşeye sıkıştıracak planları ardı ardında kurgularken, Celal'de boş durmuyor. Geçtiğimzi bölümde Celal'in aslında Mert ve Sarp'ın kardeş olduğunu bildiği ve ikisininde esas niyetlerinden haberi olduğu bir sahnede yayınlanmış ve izleyenler şoke olmuştu.

Haberin Devamı

İçerde'nin 5. bölümünde; Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal’in özel misafiri Akın Işık ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un Lokantası'nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken, oyun kuran Melek; Sarp’ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!