Özlenen işbirlikleri

Güncelleme Tarihi:

Özlenen işbirlikleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2022 07:00

‘Benjamins 3’ için 2019’da güçlerini birleştiren Ece Seçkin ve rap’çi Rozz Kalliope yeni bir şarkı kaydetti. Çağan Şengül’ün son şarkısına Emre Aydın vokaliyle konuk oldu. Zeki Güner ve Yonca Lodi ise 2.5 yıl beklettikleri düeti yayımladı.

Haberin Devamı

Canım Rozz, canım Ece

‘Annabelle’ (EP)
Rozz Kalliope
DMC

Özlenen işbirlikleri

Rap müziğin güçlü kadın isimlerinden Rozz Kalliope altı şarkılık ‘Annabelle’ adlı bir EP yayımladı. Albüme adını veren şarkı ve ‘Manzarama Üfledim’ çalışmanın dikkat çekenleri. ‘Canım Canım’ ise Ece Seçkin işbirliğiyle kaydedilmiş. İkili 2019’da da ‘Benjamins 3’ için bir araya gelmişti. O zaman kimyalarının nasıl tuttuğunu görmüştük. Bu şarkıda da yanıltmıyorlar. Albümün tekrar tekrar dinlenesi şarkısına imza atmışlar.

Planları değiştirdi

‘Yansın’ (Tekli)
Çağan Şengül-Emre Aydın
Sony Music Türkiye

Özlenen işbirlikleri

Haberin Devamı

Söz yazarlığı ve besteciliğiyle de tanınan Çağan Şengül, Emre Aydın’la ortak bir çalışma yayımladı. Şengül ‘Yansın’ın ortaya çıkışını şöyle anlatıyor: “Şarkının nakaratında Emre Aydın sesi tınlıyordu sanki. İlk işim Emre Abi’ye atmak oldu, o da çok beğendi. Yeni albümüme almayı düşünmediğim bir şarkıydı ama Emre Aydın’la o kadar güzel taçlandı ki tüm planları değiştirdi.”

Vazgeçti mi vazgeçmedi mi?

‘Vazgeçtim’ (Tekli)
Ersay Üner
717 Digital

Özlenen işbirlikleri

Ersay Üner yeni şarkısı ‘Vazgeçtim’de ilişkisini sürdürmek için elinden geleni yapmış ama karşılığını alamayınca pes edip kendi yolunu seçmiş birini anlatıyor. Üner, şarkının sözlerini kendi yazmış olmasına rağmen gerçek hayatta öyle kolay kolay vazgeçmediğini ama vazgeçtiğinde de artık geri dönüşün olmadığını vurguluyor. ‘Vazgeçtim’in müziği ve düzenlemesi de Üner imzalı.

Ayrılıkların renksiz dünyası

‘Yelkovan’ (Tekli)
Zeki Güner ft.
Yonca Lodi
DMC

Özlenen işbirlikleri

Haberin Devamı

Zeki Güner ve Yonca Lodi yıllardır birlikte çalışıyorlar. Ortak yeni çalışmaları ‘Yelkovan’ı pandemi nedeniyle 2.5 yıl beklettikten sonra yayımladılar. Şarkı derin bir yalnızlığı anlatıyor. Siyah-beyaz klipte de ayrılıkların renksiz dünyasına vurgu yapılıyor. ‘Yelkovan’ın aranjesi Mustafa Ceceli imzalı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!