Hit ÅŸarkılar, düetler...

Güncelleme Tarihi:

Hit şarkılar, düetler...
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 07, 2023 07:00

Yeni yılın ilk haftasında gündemde başarılı birliktelikler ve iddialı çalışmalar var. Funda Arar, çok değerli müzisyenlerin desteğiyle mini albümünü yayımladı. Mustafa Ceceli ile Bengü, yıllar sonra birlikte stüdyoya girdi. Merve Deniz yeni teklisiyle doğanın seslerini elektronik tınılarla buluşturuyor.

Haberin Devamı

Funda Arar’ın dev kadrosu

Tan Taşçı, Gökhan Tepe, Şebnem Sungur, Febyo Taşel, Daniel Taşel, Cihan Mürtezaoğlu ve Gülnur Badaka… Bu isimleri gördükten sonra nasıl bir çalışmayla karşı karşıya olduğumuzu tahmin etmek zor değil. Usta yorumcu Funda Arar mini albümünde değerli isimlerle çalışmış. Ve ortaya her biri hit potansiyeli taşıyan 5 şarkı çıkmış. Bugüne kadar 13 albüm yayımlayan Arar, 2023’ün ilk konserini 17 Ocak’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde verecek.

Yeniden bir arada

Ve işte yılın ilk düetlerinden biri. Yine bir ayrılık şarkısı. Yine bitmemiş bir sevdanın mısralara dökülmüş hali… Sözleri Ayaz Erdoğan’a ait ‘Zaman’ı Bengü ve Mustafa Ceceli’den dinliyoruz. Yol arkadaşlıkları eskiye dayanan ikiliyi yıllar sonra bir araya getiren şarkının düzenlemesinde de Ceceli imzası var.

Haberin Devamı

Hit şarkılar, düetler...

‘Zaman’ (Tekli) Bengü -ÂMustafa Ceceli DMC

İyileştiren tınılar

Elektronik tınılara doğadan sesler eşlik ediyor, sonra Merve Deniz’in vokaliyle kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. ‘Güneşin Krallığı’ işte böyle bir şarkı. Şifalı frekansların kullanıldığı şarkıyı Merve Deniz’in sözleriyle yemek yaparken de dinleyebiliriz, yıldızları izlerken de…

Hit şarkılar, düetler...

‘Güneşin Krallığı’ (Tekli)
Merve Deniz
Dagobah Records

Zeki Müren’de buluştular

Elif Buse Doğan Türk halk müziğinin yıldızı yükselen isimlerinden. Kafadar üçlüsü de ‘Kusura Bakma’yla çıkışını yapmıştı. Onları bir araya getirense Zeki Müren’in sesiyle ölümsüzleşen ‘Rüyalarda Buluşuruz’ oldu. Eserin sözleri Aşkın Tuna’ya, bestesiyse Halil Karaduman’a ait.

Hit şarkılar, düetler...

‘Rüyalarda Buluşuruz’ (Tekli)
Kafadar-Elif Buse DoÄŸan
Paradise Production

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!