Hem serin hem güvenli

Güncelleme Tarihi:

Hem serin hem güvenli
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 18, 2020 07:00

Sinemalar salgın kurallarına uygun bir şekilde açık havada. Üstelik önlemler sıkı. Ateşiniz ölçülüyor, sosyal mesafe tedbirlerine gösterim boyunca dikkat ediliyor ve maske zorunluluğu var. Biz de belediyelerin ve özel işletmelerin organize ettikleri gösterimleri derledik.

Haberin Devamı

Ä°STANBUL

Swissôtel The Bosphorus

Beşiktaş’taki otelin Sultan Park korusunda her pazartesi 21.00’de açık hava sineması etkinliği düzenleniyor. Gösterimler 31 Ağustos’a dek sürecek. Alanda salgın kurallarına göre hazırlanan yemek ve içecek satış stantları da mevcut. Biletler biletix.com’da. 145 lira. 

Program:

  • 20 Temmuz: ‘Aile Arasında’           
  • 27 Temmuz: ‘Sarayın Gözdesi / The Favourite’
  • 10 AÄŸustos: ‘Babam’       
  • 17 AÄŸustos: ‘The Hustle’ 

Açık Hava Gösteri Merkezi

Hem serin hem güvenli

Yenikapı’daki ‘Tik Tak ile Park Et, Seyret’ etkinliğine arabanızla giriyorsunuz. Dilerseniz kamp sandalyenizi yanınızda götürerek diğer misafirlerin alanına girmeyecek şekilde oturabiliyorsunuz. Biletler  biletix.com’da. Sürücü ve bir yolcu için 56 lira.

Program:

Haberin Devamı
  • Bugün: ‘7. KoÄŸuÅŸtaki Mucize’
  • Yarın: ‘Fundamentals’
  • 20 Temmuz: ‘Cinayet Süsü’

Four Seasons Hotel Ä°stanbul at the Bosphorus

Beşiktaş’taki otelin Atik Pasha Teras’ında her çarşamba 21.00’de ‘Ay Işığında Sinema Geceleri’ düzenleniyor. Programa Instagram hesabından (@fsbosphorus) ulaşabilirsiniz. 90 lira.

Büyükada Tarihi Arabacılar Meydanı

Etkinlik yaz boyunca perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri 20.30’da. Güncel program @adasinema Instagram hesabında. Yarın ‘Mavi Boncuk’ gösterilecek. Katılım ücretsiz.

Tırmata Beach

Kilyos’taki plajda, şezlonga uzanıp film izleyebilirsiniz. Biletler biletinial.com’da. Öğrenci 34, tam 50 lira.

Program:

  • 19 Temmuz, Ayla
  • 24 Temmuz, Türk Ä°ÅŸi Dondurma
  • 25 Temmuz, Naim
  • 26 Temmuz, Çiçero

ANKARA

CerModern

Sanat galerisinde düzenlenen etkinlik biletleri kontenjanla sınırlı. Alana dışarıdan yiyecek-içecek kabul edilmiyor. Program bilgisi ve biletler biletix.com’da. 28 lira.

Program:

  • Bugün: ‘Climax’
  • 22 Temmuz: ‘Güney Ä°stasyonunda Randevu’

Kolejin

Hem serin hem güvenli

Gölbaşı’ndaki film gösterimlerinin öncesinde barbekü partisi var. 21.00’deyse film başlıyor. Program haftalık belirleniyor, Instagram hesabından (@kolejin) takip edilebilir. Rezervasyon için: 444 0 958. Bir içecek ve mısır dahil 50 lira.

BURSA

Altıparmak Millet Bahçesi

Osmangazi’deki Altıparmak Millet Bahçesi’nde düzenlenen gösterimler ücretsiz. Ağaçların arasında, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak planlanan etkinlikteki filmler her cuma 21.00’de başlıyor. 24 Temmuz’da ‘Annem’ gösterilecek. 0224 716 37 81

Haberin Devamı

EDÄ°RNE

Dilaverbey Mahallesi
Darül Hadis Caddesi

Hem serin hem güvenli

Edirne Belediyesi’nin düzenlediÄŸi ‘Arabalı Sinema Keyfi’ etkinliÄŸi her cumartesi 21.30’da.ÂKatılım ücretsiz. Detaylı bilgi ve güncellenen program için www.edirne.bel.tr adresi ziyaret edebilirsiniz.

KAYSERÄ°

Melikgazi

Melikgazi Belediyesi’nin ‘Arabalı Sinema Günleri’ etkinliği için filmler belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden duyuruluyor. Katılım için rezervasyon şart. Etkinlik ücretsiz. WhatsApp: 0530 253 91 91

İstanbul Film Festivali'nin gösterimleri Sakıp Sabancı Müzesi’nde kurulan açık hava sinemasında. Ancak kısıtlı kontenjan kısa sürede tükendi.

BAKMADAN GEÇME!