2018’i planlamaya başladınız mı?

Güncelleme Tarihi:

2018’i planlamaya başladınız mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 10:28

Yeni yıl demek yeni başlangıçlar, yeni kararlar demek... 2018’e şimdiden hazırlanmak isteyenler için farklı temalarda ajandalar raflara yerleşti. Tarihi bilgiler sunan, edebiyat dünyasından anekdotlar aktaran, motive eden metinler, kısa öyküler ve etkileyici görsellerle desteklenen ajandalardan öne çıkanlar...

Haberin Devamı

Geçmişten geleceğe...
Doğan Kitap; derin tarih bilgisini etkileyici anlatımıyla birleştiren usta yazar Reşad Ekrem Koçu’ya adanmış bir ajanda hazırladı. ‘Tarihimizde Garip Vakalar’, ‘Tarihte İstanbul Esnafı’ ve ‘Tarihimizde Kahramanlar’ gibi kitaplarıyla bilinen yazarın eserlerinden örnekler bulabileceğiniz ajanda dört farklı kapakla satışta, 39 TL.

Yalanlar, yalanlarımız...
Metis Yayıncılık, 2018 ajandasını internette doğru bilgiye ulaşma imkânlarını geliştirmeyi hedefleyen teyit.org sitesinin önerisinden yola çıkarak hazırladı, ‘hakikat sonrası’ çağın yalanlarını mercek altına aldı. 5 TL’ye satışta...

2018’i planlamaya başladınız mı

Haberin Devamı

Sağlıklı beslenme alışkanlığı için
Uzman Diyetisyen Dilara Koçak’ın ‘İyi Yaşam Günlüğü’ bu yıl 11’inci yılında. Alfa Yayıncılık’tan çıkan bu ajandaya yediklerinizi gün gün yazarak sağlıklı beslenme alışkanlığı edinebilirsiniz. Tükettiğiniz besinleri düzenli olarak kaydettiğinizde resmin tamamına bakıp vücudunuza ne kadar yatırım yaptığınızı, doğrularınızı ve yanlışlarınızı keşfedeceksiniz. 35 TL’ye satışta...

Haftanın motto’su
Kırmızı Kedi Yayınları’nın geleneksel ‘Kedili Ajanda’sı bu yıl ‘50’nci Yılında Mayıs 1968’ temasıyla çıkıyor. Bu yılki ajandada yine her haftanın sonunda, gelecek hafta için size ilham verecek bir slogan yer alıyor. En sonda da 60 sayfalık notlar bölümü var. Kitapçılarda 7.5 TL’ye bulabilirsiniz.

2018’i planlamaya başladınız mı

Rakı kültüründen bilgiler
‘Kuruyemiş Ansiklopedisi’, ‘Rakı Gastronomisi’ gibi yayınlar çıkaran Overteam Yayınları’nın Rakı Ajandası bu sene de satışta. Yazar ve araştırmacı Tolga Arvas yönetiminde bir ekip bu ajanda için gazete arşivlerini, dergileri taradı. Televizyon programlarına, şarkılara, filmlere, kitaplara baktı. 500 yıllık rakı kültürüne ilişkin bilgileri günlerin arasına serpiştirdi. 18 TL’ye satılıyor.

Haberin Devamı

Sunay Akın öyküleriyle...
Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın ‘2018 Umut Ajandası’nda Sunay Akın’ın kaleme aldığı öyküler ve Gökçe Cantürk’ün tasarımları ön planda. www.duslerindeozgurdunya.com’dan 29 TL’ye satın alabilirsiniz.

2018’i planlamaya başladınız mı

Hem Türkçe hem İngilizce
Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı tarafından yayımlanan ‘2018 Kültür Ajandası’, Türkçe ve İngilizce olarak hazırlandı. Fiyatı 20 TL. Satın almak için (0212) 252 63 14’ü arayabilir ya da nazimhikmetvakfi@turk.net’e e-mail gönderebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!