12 isim 17 şarkı

Güncelleme Tarihi:

12 isim 17 şarkı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2022 07:00

Ceylan Ertem’in 12 ünlü müzisyenle gerçekleştirdiği düetlerin toplandığı albüm ‘Duyuyor musun?’ arşivlik bir çalışma olmuş. Lvbel C5, rap’i zirvede tutmaya kararlı. İşte haftanın öne çıkan çalışmaları...

Haberin Devamı

‘Duyuyor musun?’ (Albüm)
Ceylan Ertem
Zirve Müzik

12 isim 17 şarkı

Bir süredir YouTube’da ‘Duyuyor musun?’ adlı söyleşi ve müzik programı yapan Ceylan Ertem şimdi de aynı isimle bir düet albümü yayımladı. 12 ismin katkı sunduğu, 17 şarkıdan oluşan albümdeki tüm performanslar Cenk Erdoğan ve Ediz Hafızoğlu gibi usta müzisyenler eşliğinde canlı kaydedildi. Düetlerde Ertem’e eşlik eden isimlerden bazılarıysa şöyle: Haluk Levent, Melek Mosso, Hande Yener, Derya Uluğ, Gökhan Türkmen ve Levent Yüksel.

Vokal şov

‘olsun’ (Tekli)
Lvbel C5
Universal Music Türkiye

12 isim 17 şarkı

Haberin Devamı

Türkçe rap’in çok sevilen isimlerinden Lvbel C5’in yeni şarkısı ‘olsun’ rap’çinin vokalinin gücünü göstermesiyle dikkat çekiyor. Reggaeton ve dancehall altyapılı şarkı hem çok enerjik hem de sözleriyle akılda kalıcı. Lvbel C5’in rap’in zirvedeki yerini korumasında önemli rol oynayan bir isim olduğunu da hatırlatalım.

Sözler hüzünlü

‘Uyku Yok’ (Tekli)
Melis Fis
Sony Music
Türkiye

12 isim 17 şarkı

Melis Fis’in yeni şarkısı ‘Uyku Yok’un sözleri hüzünlü ama müziği bir hayli hareketli. Melis’in bir yıl önce piyanoyla yazdığı şarkıya destek verenler arasında babası da var. Hatta onun tavsiyesiyle müzisyen, şarkıda Türk enstrümanlarına yer vermiş. Biz yine de Melis’e fazla uykusuz kalmamasını öneriyoruz.

Aşkım benim

‘Mon Amour’ (Tekli)
Stromae
Camila Cabello
Universal Music

12 isim 17 şarkı

Hip-hop ve elektronik müzik türlerinde üretimleriyle tanınan Stromae, son şarkısı ‘Mon Amour’u (Aşkım) Küba doğumlu ABD’li sanatçı Camile Cabello işbirliğiyle yayımladı. İkili ilk kez New York’taki Met Gala’da tanışmış. Aralarında bir uyum olduğunu görünce de birlikte bir şarkı yapmaya karar vermişler.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!