HEDİYE CİP BOŞANMA DOSYASINDA

Güncelleme Tarihi:

HEDİYE CİP BOŞANMA DOSYASINDA
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2012 09:14

Haberin Devamı

CAZ GECELERİ           

Şarap ve Jazz tutkunlarını bir araya getiren “Karma Jazz Gecesi”nin ikincisine bu gece Nardiss Jazz Club ev sahipliği yapıyor. Doluca sponsorluğunda düzenlenecek gecede, Selim Benba&Tahsin Ünüvar Quartet ile Önder Focan, konukları şarap eşliğinde müzik yolculuğuna çıkaracak.

----


Bülent Çavuşoğlu’nun adı geçen yıl Ajda Pekkan’la aşk dedikodularına karışmış, eşi Tuğçe Eyilik de ihanete uğradığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Çiftin evliliği, 2010 yılında da Eyilik’in kocasının cep telefonunda Gülay Kamaz tarafından gönderilen aşk mesajlarını yakalamasıyla sarsılmıştı. Pekkan’la aşk yaşadığı dedikodularını yalanlasa da eşi tarafından terk edilen Bülent Bey’in Gülay Kamaz’la yeniden görüşmeye başladığı söyleniyor. Öğrendiğim kadarıyla ikili, mart ayının ilk haftalarında da Uludağ’daki Grand Yazıcı Otel’de baş başa tatil yaptı. EM TV’de “Celebrity Magazin” adlı bir program hazırlayıp sunan Bekir Saçar’ın haberine göre Çavuşoğlu, tatil dönüşü Kamaz’a Bursa’daki bir galeriden 90 bin dolar değerinde Range Rover cip aldı. Bunu öğrenen Tuğçe Eyilik, o galeriden bir fatura alarak boşanma davası için hazırladığı dosyaya ekledi...

-----

İSTANBUL'A ÖZEL ŞİŞE

Haberin Devamı

Ünlü İsveç votkası Absolut, İstanbul şehrine özel çıkardığı Absolut İstanbul’un şişesinin tanıtımını Ortaköy Anjelique’te yaptı. Ressam Yiğit Yazıcı’nın tasarladığı Absolut şişesi ünlü şovmen Okan Bayülgen’in sahne performansı eşliğinde tanıtıldı.  İş, sanat ve moda dünyasında ünlü isimlerin de katıldığı tanıtım için Los Angeles’tan İstanbul’a gelen Miss Deva Melike, özel tasarladığı kedi kostümü ve ona eşlik eden balık kostümü giymiş iki dansçısıyla geceye renk kattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!