Hazır olun macera kapıda

Güncelleme Tarihi:

Hazır olun macera kapıda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2004 00:27

İkizler ve Yengeç, hareketli ve hızla değişen olayların etkisinde kalacak. 2005 yılında onlar için de, aşk rüzgarları esiyor. Marjinal ilişkiler söz konusu.

İkizler için seyahatler ve tutkulu ilişkiler dönemi. Yengeçler de, şimdiye kadar kurtulmak istedikleri bir ilişkide sona yaklaşıyor. Ve büyük aşk kapıda. Her iki burç da, şimdiye kadar yaşamadıkları heyecanları yaşamaya hazırlıklı olmalı.

İKİZLER BURCU

2005 yılında İkizlerin anlaştığı burçlar, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Yay, Oğlak, Kova ve Balık. Aslında İkizlerin bu yıl hemen bütün burçlarla arası çok iyi. Bir çift İkizler, birbirlerini çok iyi anlayıp idare edecekler. Yay, Kova ve Balık ile aralarında müthiş aşklar yaşanabilir. Teraziler özgürlük vaad ederken, Oğlaklar daha gerçekçi olmalarını sağlayabilir.

İkizlerin bu yıl anlaşamadığı burçların başında gelen Akrep, kısıtlayıcı ve zorlayıcı duygular uyandırırken, Başakların gerçekçi ve uzun vadeli hesaplarından bunalabilirler. Tabii bu durum, aralarında aşk olmayacak anlamına gelmiyor. Çünkü İkizler büyük bir değişim süreci içinde bulunuyorlar.

n Değişim rüzgarları bu yıl kuvvetli esiyor.

n Heyecan verici aşklar ve tutkulu ilişkiler dönemi.

n Kendinize pek de uygun olmayan kişilere aşık olabileceğiniz gibi, sizi derinden etkileyecek ve iz bırakacak ilişkiler de yaşayabilirsiniz.

n Yılın ikinci yarısı şansınız yükseliyor

Son derece hareketli ve hızla değişen olayların sürprizleriyle dolu bir yıla giriyorsunuz. Kendinizi tamamen değiştirmeyi başaracağınız bu yıl hem dış görünümünüz, hem de hayata bakış açınız değişecek. Sürpriz aşklar, marjinal ilişkiler ve çok büyük kazanma arzuları duyacağınız bir yıl. Yeni yıla büyük arzularınızın yaratacağı gerilimli duygularla girmeniz mümkün. Moralinizi ve isteklerinizi yükseltmek için seyahate çıkabilir, yabancı ortamlarda bulunarak isteklerinizi belirleyebilirsiniz.

Şubat ayında duygularınız yükselmeye başlayacak. Kendinizi daha güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar farklı konularla ilgilenebilir, şimdiye kadar farkında olmadıkları yönlerini keşfedebilirler. Fakat bu dönem daha kararlı ve olumlu bir tavır içinde bulunacak, karşınıza çıkan fırsatları kullanmayı başaracaksınız.

Mayıs ayına kadar geçen süreç içinde hem aşk, hem de parasal açıdan gelişmeler sizin istediğiniz kadar hızlı olmasa bile olumlu ve kararlı olacak. Bu arada dikkatinizi kendinize yöneltebilir ve hem duygularınızı, hem de düşüncelerinizi büyüteç altına tutabilir, ayrıntılara çok fazla takılabilirsiniz. Ancak bu sırada karşınıza çıkan fırsatları anlamanız da mümkün. Fırsatları kullanabilmek için çok fazla derinleşmeyin ve yaratıcı çalışmalara yönelin.

Mayıs-haziran dönemi sizin için beklentilerinizin artacağı bir devre olacak. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi çok fazla zorlayabilirsiniz. Fakat çevrenizin ve dostlarınızın ilgisi sizi sakinleştirecek. Bu devre içinde kendinizi fazla zorlamadan geleceğe yönelik isteklerinizi belirlerseniz, daha sonra hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek fırsatları yakalayabilirsiniz.

Temmuz ayında keyfiniz yerine geliyor. Aşk potansiyeliniz harekete geçiyor ve isteklerinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşıyorsunuz. Girişimde bulunmak için harekete geçme zamanı. Hem çevrenizin dikkatini çekecek, hem de son derece etkileyici olacaksınız. Kendinize olan güveninizin yükseleceği bu devre içinde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Temmuz ortalarından itibaren daha kararlı ve disiplinli bir tavır içine gireceksiniz. Yılın ikinci yarısı sizin için başarılı girişimlerde bulunacağınız bir dönem olacak.

Ünlü İkizler

Robert Schumann, Robert Strauss, Alexander Puskin, Victoria, John. F. Kennedy, Henry Kissinger, Laurance Oliver, John Wayne, Clint Eastwood, Bob Hope, Bob Marley, Tony Curtis, Joan Collins, Marilyn Monroe, Brooke Shields, Boy George, Nilüfer ve Orhan Boran.

YENGEÇ BURCU

2005 yılında kabuğuna çekilmek isteyen Yengeci, Koçlar rahatsız etseler de, bu Yengeçlere iyi gelecek. Boğa ve Aslan’ı anlayan Yengeç, Başakların farklı ve güven uyandıran enerjisi ile beslenebilir. Kova ve Balık ise yaratıcılığını tetikleyecek.

Yengeçlerin bu yıl anlaşamadığı burçlar başta Yengeç olmak üzere Terazi, Yay ve Oğlak. Terazi ve Yay duygusal gerilime neden olurken, Oğlakların baskı yarattığı duygusu ile iyice içine kapanabilir ve karamsar duygularını arttıracağı için rahatsız olabilir.

Yılın ilk yarısı baskılara direnç gösteren Yengeçler, yılın ikinci yarısında yükselişe geçiyorlar

Alışkanlıklarını değiştiren Yengeçler büyük atılımlar yapacak ve bu yıl kaçırdıkları fırsatları iyi değerlendirecekler. Aşk anlayışınız ve tarzınız değişiyor. Kendinizi ve duygularınızı bu yıl yenileyeceksiniz.

2005 sizin için son derece hareketli ve ilginç olayların meydana geleceği bir yıl olacak. Yılın ilk yarısı aldığınız sorumlulukların baskısını hissederek geçirebilirsiniz. Fakat bu sırada hem gücünüzü ve yeteneklerinizi keşfedecek, hem de sınırlarınızı zorlayacaksınız.

Böylece kendinizi yenileyecek ve değiştireceksiniz. Zorlayıcı olaylar sayesinde öğrendiğiniz bilgiler, kendinizi değiştirmenize yardımcı olacak. Farklı ortamlarda karşılaşacağınız sıradışı kişilerin büyük desteğini alabilir ve kendinizle ilgili farklı yetenekleriniz açığa çıkabilir.

Aile büyüklerinin baskısı olabileceği gibi sorumluluğunu aldığınız işlerin ve kişilerin de, baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz. Bütün bunlar bazı alışkanlıklarınızı değiştirmenize yardımcı olacak. Özellikle istemediğiniz ve bir türlü vazgeçemediğiniz tavırlarınızı değiştirebilirsiniz.

Ocak ayının ikinci yarısı meydana gelen gelişmeler hem duygusal, hem de zihinsel açıdan sizi harekete geçirecek. Yakınlarınıza yardımcı olmanız gereken durumlar meydana gelebilir. Ancak bunlarla başa çıkacak gücünüz var.

Şubat-mart dönemi ise büyük beklentiler içine girerek kendinizi zorlayacağınız bir dönem olacak. Gerilimli duygularınızı sevdiklerinize yansıtmaktan ve onları zorlamaktan kaçınmalısınız. Mart sonuna doğru ve nisan dönemi karar vermek ve yeni girişimlerde bulunmak için pek uygun bir zaman değil. Bu devre içinde arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. İddiacı ve zorlayıcı davranmayın. Bu dönem yeni girişimlerde bulunmak yerine isteklerinizi nasıl gerçekleştireceğinizi araştırma zamanı. Ortaklarınız veya birlikte iş yaptığınız kişilerle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları çözümlemek için nisan sonunu beklemelisiniz.

Mayıs, haziran ve temmuz sizin için verimli geçecek. Yatırıma yönelik kuvvetli duygular içinizde uyanabilir ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olsa bile olumlu yönde olacak ve bu durum moralinizi yükseltecek. Temmuzdan itibaren özellikle ağustos ayı sizin için verimli geçecek. Üzerinizdeki baskılar hafifleyecek ve dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Zaman zaman hayatı sorgularken çok fazla derinleşebilir ve sorunları büyütebilirsiniz. Fakat dikkatinizi yapmak istediklerinize yöneltecek olursanız, başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Yılın ikinci yarısı sizin için verimli bir dönem. Hem aşk, hem de parasal konularda yükselişe geçecek, isteklerinizi gerçekleştirme fırsatını yakalayacaksınız.

Ünlü Yengeçler

Sezar, Nancy Reagan, Lady Diana, Rembrand Van Rijn, Ernest Hamingway, Müjde Ar, Türkan Şoray, Sylvester Stallone, Harrison Ford, Sezen Aksu, Neil Simon, Jean Jacques Rousseau, Nathalie Wood,

VIII. Henry, John Ford ve Nelson Rockefeller.


YARIN: ASLAN VE BAŞAK
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!