Hayatımın Aşkı 8. bölüm 2. fragmanında romantik dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 8. bölüm 2. fragmanında romantik dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 09:02

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı 8. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Pazar akşamlarının vazgeçilmez eğlenceli haline gelen Hayatımın Aşkı dizisinin yeni bölümünde Gökçe ve Demir arasında romantik dakikalar yaşanacak. İşte Hayatımın Aşkı 8. bölüm fragmanları ve dahası..

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı 8. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Gökçe ile Demir'in romantik dansı! Hayatımın Aşkı 8. Bölüm 10 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Gökçe ve Demir arasındaki aşk ortaya mı çıkıyor? Hayatımın Aşkı yeni bölümüyle 10 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'de!

HAYATIMIN AŞKI 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 HAYATIMIN AŞKI 8.BÖLÜM FRAGMANI!

Gökçe ve Demir'i yan yana gören Kaan, onları kıskanıyor mu? Hayatımın Aşkı 8. Bölüm 10 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'de

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Duru’nun beklenmedik ziyareti ile işten ayrılan Demir, yeni bir reklam ajansı kurma peşindedir. Bu yolda ona Gökçe eşlik eder. Gökçe, Demir’in bu zor zamanında bir an olsun yanından ayrılmaz ve işlerin yoluna girmesi için elinden geleni yapar.

Haberin Devamı

Bartu’nun davulcu mafyasıyla başı büyük derde girer. Diğer yandan Hikmet oyununu sürdürür. Başta Rezzan olmak üzere bütün aile Hikmet’in hastalığına üzülür. Hikmet amacına ulaşacağı sırada Rezzan durumu fark eder. Hikmet’in bir oyun oynadığını, aslında hasta olmadığını öğrenince çok sinirlenir. Hikmet yaptığına pişmanlık duyar ve kendini affettirmek için her yola başvurur.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜM İZLE!

BAKMADAN GEÇME!