Hayatımın Aşkı dizisi 16. yeni bölümde çok konuşulacak sahne

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı dizisi 16. yeni bölümde çok konuşulacak sahne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 09:52

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı 16. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hayatımın Aşkı dizisinde Demir ve Gökçe arasında romantik dakikalar yaşanacak. İkilinin çok konuşulacak aşkları yeni bölüme damga vuracak. Hayatımın Aşkı 16. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı 16. bölüm fragmanını yayınladı. Son bölümü ile herkesi ekran başına kilitleyen Hayatımın Aşkı dizisinin yeni bölümünde Demir ve Gökçe yeniden bir arada. İkilinin mutluluğu ne kadar sürecek? İşte son bölümde yaşananlar 16. bölüm fragmanı..

Gökçe’yi, Demir’in hayatından tamamen çıkarmak isteyen Nesrin bir plan yapar. Bu plan doğrultusunda Gökçe’ye; Demir ve Nil’in evleneceği yalanını söyler.

Nil’e düğün hazırlıklarında yardım etmesini ister. Kendini Nesrin’e affettirmek isteyen Gökçe, içi kan ağlasa da bu teklifi kabul edecektir. Demir, bütün bu olan bitenlerden habersiz, ajansta işleriyle meşguldür. Büyük bir reklam işine imza atan Demir’in keyfi yerindedir. İş hayatında yaşanan olumlu gelişmeler Demir’i mutlu ederken, Gökçe’yle yaşadığı sorunlar ise kafasını kurcalamaya devam eder.
Aşkına yenik düşen Kaan’ın yaptığı bir anlık hata, Gökçe’yi kendinden uzaklaştırmıştır. Artık eskisi gibi arkadaş da kalamayacaklardır. Kaan, yaşananlardan büyük pişmanlık duyar ve kendini affettirmek için elinden gelen her şeyi yapmaya karar verir. Demir’in de hamle yapmasıyla ikili arasındaki mücadelenin dozu iyice artar. Gökçe için seçim yapma zamanı yaklaşmıştır.Tarık’ın iş için Japonya’ya dönme kararı Nilüfer’i üzer. Ailesi bu konuda Nilüfer’e destek olur, onu teselli eder. Bartu, Sema’ya istediği hediyeyi alabilmek için olmadık işlere girer. Günün sonunda Bartu, yine başını belaya sokacaktır.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı 16. Bölüm Fragmanı yayında! Gökçe ile Demir aşkı alevleniyor; ikiliyi büyük bir sürpriz bekliyor!

Kaan, yeni bir engelle karşı karşıya! Hayatımın Aşkı 16. Bölüm 11 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

HAYATIMIN AŞKI 16. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!