Yağmur Tanrısevsin: Adaletsizlik karşısında ortalığı kasıp kavururum

Güncelleme Tarihi:

Yağmur Tanrısevsin: Adaletsizlik karşısında ortalığı kasıp kavururum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2022 07:33

Yağmur Tanrısevsin, Elele’nin yeni sayısının kapağında yer aldı. Oyuncu, “Adaletsizlik ve haksızlık, hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim” dedi.

Haberin Devamı

Oyunc Yağmur Tanrısevsin, Elele dergisinin mayıs sayısına konuk oldu. Oyuncu, hayattaki değerlerini şöyle anlattı:

“Adaletsizlik ve haksızlık benim hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim. Beni iyi tanıyan herkes, en değer verdiğim şeyin bu olduğunu bilir.” Oyuncu, mesleki motivasyonu hakkında “Heyecanlandığım bir karakter ve proje ile karşılaştığımda motivasyonum çok yükseliyor. O zaman başka bir motivasyon aracına ihtiyaç duymuyorum aslında” dedi.

Yağmur Tanrısevsin: Adaletsizlik karşısında ortalığı kasıp kavururum



Aşkta bencillik olmaması gerek

Yağmur Tanrısevsin, “Hangi tür davranışlar o kişiden uzaklaşmanıza sebep olur?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

“Kendini çok özel ve değerli görüp, başka insanları sahip olduklarından ya da olamadıklarından dolayı küçümseyenlerden koşarak uzaklaşabilirim.” Ünlü oyuncu aşkta asla olmaması gereken şeyleri ise şöyle sıraladı: “Bencillik ve haksızlık ise olmaması gerekenler. Paylaşım, paylaşabilmek ise olmazsa olmaz benim için. Bunun aşkı ve heyecanı devam ettirdiğini düşünüyorum.”

 

 

BAKMADAN GEÇME!