Ünlü çiftin mutlu günü! ‘Başardık yol arkadaşım’

Güncelleme Tarihi:

Ünlü çiftin mutlu günü ‘Başardık yol arkadaşım’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2022 10:31

Oyuncu çift mutluluğa 'evet' dedi. Ünlü isimlerden törene akın etti.

Haberin Devamı

'BAŞARDIK YOL ARAKADAŞIM'

Oyuncu çift Orçun Kaptan ve Damla Cercisoğlu önceki akşam Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda evlendi. Kaptan’a Bora Onur ile Elif Durdu, Cercisoğlu’na ise Hakan Altıner ile Dilek Türker şahit oldu. İkiliyi çok sayıda sinema ve tiyatro oyuncusu yalnız bırakmadı.

Ünlü çiftin mutlu günü ‘Başardık yol arkadaşım’

Nikahın ardından duygularını dile getiren Damla Cercisoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yazılacak çok şey, teşekkür edilecek hem de çok teşekkür edilecek çok fazla canımız var ama bu ilk fotoğrafta önce bize teşekkür edeceğim. Bugüne gelmeye ilk bir araya geldiği gün karar veren; hayatı son nefesine kadar el ele yürümeye daha o gün söz veren, bu yolda öğrenerek, öğreterek ve en önemlisi "Aşk"ın bir kelimeden ibaret olmadığını ve emek gerektirdiğini her gün daha iyi hatırlayıp hatırlatarak adeta bir " Peri Masalı" yazan bize.... Başardık "Yol Arkadaşım"... Senin de hep dediğin gibi "İyi insanlar iyi insanları buldu" ve bu masala tam da bizi gerçekten çok seven "iyi insanların " yanımızda olduğu muhteşem bir günde başladık. O zaman rastgele…"

Haberin Devamı

Orçun Kapan ise "Yanımızda olan herkese ne kadar teşekkür etsek az. O başka bir gün ve paylaşımın konusu olacak. Ama iyi ki varız "Biz". "Güzel insanlar güzel insanları bulsun" inanışım asla değişemeyecek her şeye rağmen. Pruvamız Neta olsun karıcığım… Yazılacak çok şey, teşekkür edilecek hem de çok teşekkür edilecek çok fazla canımız var ama bu ilk fotoğrafta önce bize teşekkür…" mesajını paylaştı.

Ünlü çiftin mutlu günü ‘Başardık yol arkadaşım’

 

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Suskunluk ‘Hadise’si

İş insanı Mehmet Dinçerler önceki akşam Ortaköy’de katıldığı bir düğünden çıkarken görüntülendi. İş insanı, Hadise ile evlilikleri hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı. Dinçerler’in parmağında yine evlilik yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Çiftin bir süredir evliliklerinin yolunda gitmediği iddia ediliyor. (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

Ünlü çiftin mutlu günü ‘Başardık yol arkadaşım’

 

Ağaçtan mango topladı

Ivana Sert geçtiğimiz gün Gazipaşa’daki yılın ilk mango hasadına katıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ve Tropikal Meyve Üreticisi Mustafa Ezici de mangoya dair bilgiler verdi. Mango ağacından topladığı meyvenin tadına bakan Sert, ürünlerin lezzetinden övgü ile bahsetti: “Her yönden faydası var. Aç kaldığınız zamanlarda bir mango yemek doyurucu olur. Şu anda ilk defa mango ağacını görme fırsatım oldu. Biraz önce çiftçilerle konuştum. Bu işi severek yapıyorlar. Her ağaca bir isim vermişler.”

Ünlü çiftin mutlu günü ‘Başardık yol arkadaşım’

Haberin Devamı

'Mesafeli değiliz, ben Nihal'i çok seviyorum'

Kanal D’nin “Üç Kız Kardeş” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Berker Güven önceki gün oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın’la Cihangir’de görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde birlikte objektife takılan ve muhabirleri görünce aralarındaki mesafeyi açan âşıklar bu kez birbirlerine sarılarak poz verdi.

Berker Güven, “Geçenlerde bizim için ‘birbirlerine mesafeliler’ diye yazmışsınız. Ben Nihal’i çok seviyorum ve ona âşığım, o benim canım. Ona nasıl mesafeli olurum? Lütfen bunu düzeltin” diye konuştu. (Sayit DURMAZ)

Ünlü çiftin mutlu günü ‘Başardık yol arkadaşım’

Eğlenme günü

Alişan önceki gün oğlu Burak ve yeğeni Ceylan’la Metropol İstanbul’daydı. Şarkıcı, alışveriş merkezindeki HupaLupa Aile Eğlence Merkezi’nde keyifli bir gün geçirdi. Alişan, “Bugün oğlum ve yeğenimle eğlenmeye geldik. Çocuklar da ben de çok keyifli bir gün geçiriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ünlü çiftin mutlu günü ‘Başardık yol arkadaşım’

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!