Paris ve New York’ta Türkiye’yi temsil etti

Güncelleme Tarihi:

Paris ve New York’ta Türkiye’yi temsil etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2023 10:50

Elif Buse Doğan geçen hafta UNESCO 2023 Âşık Veysel Anma Yılı kapsamında Paris’te konser vermiş, usta halk ozanının eserlerini seslendirmişti.

Haberin Devamı

 Sanatçı, 15 Aralık’ta da New York-Manhattan’da bulunan ünlü konser salonu Carnegie Hall’da Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla sahneye çıktı. Doğan, senfoni orkestrası eşliğinde türküler seslendirdi.

Elif Buse Doğan, konser sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“100 yıllık türküler projesi kapsamında dünyanın en prestijli salonlarından Carnegie Hall’da senfoni orkestrasıyla birlikte türküler söylemek onur vericiydi. New York’ta yaşayan Türklerle birlikte Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını coşkuyla kutladık. Biz gençler olarak Cumhuriyetimizin temel değerlerini daha da güçlendirmek için hep birlikte her zaman her yerde çalışacağız. Başta Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve vatanımız için canını veren tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum.”

Haberin Devamı

Paris ve New York’ta Türkiye’yi temsil etti

Etkinliğin ardından New York turuna çıkan şarkıcı, şehrin ikonik yerlerini keşfetti, çektirdiği hatıra fotoğraflarını da sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!