Oyuncu Mustafa Uğurlu sevgilisiyle yemekte!

Güncelleme Tarihi:

Oyuncu Mustafa Uğurlu sevgilisiyle yemekte
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2022 09:09

Mustafa Uğurlu önceki akşam sevgilisiyle Cihangir’deki Pürtelaş adlı mekânda baş başa yemek yedi. Mekân çıkışı sevgilisiyle el ele poz veren ünlü oyuncu, “Hanımefendi sevgilim. Kaçmıyoruz gördüğünüz gibi size poz veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Uğurlu önceki akşam Cihangir Pürtelaş adlı mekânda yeni sevgilisi ile baş başa yemek yerken görüntülendi.

Mekân çıkışı sevgilisiyle poz veren Uğurlu muhabirlere “Arkadaşlar çekebilirsiniz. Yanımda bulunan hanımefendi, sevgilim. Kaçmıyoruz gördüğünüz gibi size poz veriyoruz” dedi.

Mustafa Uğurlu daha sonra sevgilisinin elinden tutarak Cihangir’de bulunan evinin yolunu tuttu. (Sayit DURMAZ)

Oyuncu Mustafa Uğurlu sevgilisiyle yemekte

Halay çekti

Birce Akalay, Mardin gezisinden kareleri sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu önceki gün halay çektiği videoyu Instagram hesabının hikâye bölümüne “Nasıl mutluyum, anlatamam” notuyla yükledi.

Haberin Devamı

Oyuncu Mustafa Uğurlu sevgilisiyle yemekte

Ufacık bir şey

Kubilay Aka, bir mekânda tartışma yaşadığı Mert Ramazan Demir’le ilgili sessizliğini bozdu.

TV100’ün “Magazin Hattı” programına konuşan oyuncu, “Ufacık bir şey. Mekân çıkışında olan bir şey. Alkollü bir mekân. Detaya girilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Kubilay Aka’nın, Afra Saraçoğlu’yla yakınlaştığı için Mert Ramazan Demir’in üstüne yürüdüğü öne sürülmüştü. Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka’nın yakın dostu Mert Yazıcıoğlu ile birlikte.

Oyuncu Mustafa Uğurlu sevgilisiyle yemekte

Fiziğine güvenen dekolte giymeli

Seçil Gür önceki akşam Old Hammam adlı mekânda konser verdi. Tek omuz detaylı vizon rengi süper mini elbisesiyle dikkat çeken şarkıcı, 2023’de stilinde daha iddialı seçimlerde bulunacağını belirtti: “Enerjik tarzımı daha cesur kıyafetlerle ön plana çıkaracağım. Fiziğine güvenen bence dekolte giymeli. Tabii ki dekoltenin ortamın ruhu ile bütünleşmesi gerekiyor. Yoksa basite kaçar.”

Oyuncu Mustafa Uğurlu sevgilisiyle yemekte

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!