Nihat Doğan kimdir, eşi kim, kaç yaşında ve nereli? Nihat Doğan baba olmaya hazırlanıyor, bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Nihat Doğan kimdir, eşi kim, kaç yaşında ve nereli Nihat Doğan baba olmaya hazırlanıyor, bebeğin cinsiyeti belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2022 10:28

Nihat Doğan 2. Sayfa yeni sezonunun ilk konuğu oldu. Açık sözlülüğüyle bilinen sanatçı, evliliği ile de samimi açıklamalarda bulundu. Baba olacağı müjdesini de veren Nihat Doğan'ın eşi merak konusu oldu. Nihat Doğan bebeğin cinsiyetini de ilk kez programda açıkladı. Peki, Nihat Doğan'ın eşi kim, nereli, kaç yaşında? İşte Nihat Doğan'ın eşi hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Son günlerde evliliğiyle gündeme gelen Nihat Doğan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde evlenen Nihat Doğan, eşi ve evliliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İranlı hayranı Arzu Doğan ile evlenen Nihat Doğan, canlı yayında göz yaşlarını tutamadı. Annesinin evlenmesini çok istediğini ve kendisinin de çocuk sahibi olmayı çok istediğini söyleyen Nihat Doğan, iki yıl önce ablasının vefatından bahsederken göz yaşlarını tutamayarak stüdyodan bir süre ayrıldı.

Nihat Doğan, eşi Arzu Doğan ile tanışma hikayesini de anlattı. Gittiği bir restoran da gördüğü Arzu Hanım'a ilk görüşte aşık olup tanışmak istediğini söyledi. Türkçe bilmemesine rağmen eşiyle anlaştığı söyleyen Doğan, hayranı olmadığını ve eşinin kendisinin ünlü olmadığını söyledi. Eşinin kendisinin ünlü olduğunu sonradan açıkladığını söyleyen Nihat Doğan, eşine hayran olduğunu da söylemeyi de ihmal etmedi. Nihat Doğan bebeğin cinsiyetini de açıkladı. Erkek çocukları olacağının müjdesini veren Nihat Doğan, çocuğun isminin hazır olduğunu ifade etti. Türkiye'de bu ismin kimsede olmadığını söyleyen Nihat Doğan, isim hakkında henüz bilgi vermedi. 

Haberin Devamı

NİHAT DOĞAN'IN EŞİ ARZU DOĞAN KİMDİR?

Sürpriz bir nikâhla evlenen ünlü şarkıcının eşi Arzu İranlıdır. Üniversite mezunu olan 'Arezu' 27 yaşında ve saç ekim uzmanı. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan çift, aile arasında kıyılan sade bir nikâh töreniyle evlendi. Aynı zamanda Nihat Doğan eşi Arzu Doğan'ın hamile olduğunu doğruladı. Çift evliliklerinin ardından Bodrum'da balayı yaptı.

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine adım atan Nihat Doğan, 13 Şubat 1976’da doğdu. Seda Sayan ile yaşadığı beraberlik nedeniyle uzun süre Magazin sayfalarına konu oldu. Nihat Doğan, 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının yorumculuğunu üstlendi. Survivor nedeniyle sunuculuk kariyerine ara veren Nihat Doğan, zorlu yarışmada yer alacağını ilk olarak sosyal medyadan duyurdu.

 

BAKMADAN GEÇME!