New York’ta kara komedi

Güncelleme Tarihi:

New York’ta kara komedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2023 12:45

Ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik, İngilizce çekilen ilk filmi “The Shallow Tale” için New York’ta “motor” dedi. Kara komedi türündeki filmin başrolünde Altın Küreli aktör Steve Buscemi ile ABD’li yıldızlar Britt Lower ve John Magaro yer alıyor.

Haberin Devamı

“Gişe Memuru”, “Sarmaşık” ve “Kelebekler” gibi ödüllü yapımlara imza atan Tolga Karaçelik, ilk İngilizce filmi “The Shallow Tale”in çekimlerine New York’ta start verdi.

“Kelebekler” ile 2018 yılında Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü kazanarak tarihi bir başarıya imza atan ünlü yönetmenin yeni filminde dünyaca ünlü isimler rol alıyor.

“The Shallow Tale”in başrolünü “Rezervuar Köpekleri”, “Fargo”, “Büyük Lebowski”, “Stalin’in Ölümü”, “Sopranos”, “30 Rock” gibi yapımlarla tanınan Steve Buscemi üstlendi. Altın Küre ödüllü aktöre filmde “Severance” dizisiyle gündemde olan Britt Lower ile son olarak Sundance ve Berlin Film Festivalleri’nde ses getiren “Past Lives”da rol alan John Magaro eşlik ediyor.

YAZARLA SERİ KATİLİN ARKADAŞLIĞI

Kara komedi türündeki “The Shallow Tale”, bir boşanmanın ortasında bocalayan yazarla ona gündüzleri evliliği, geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı cinayetler için danışmanlık yapan emekli seri katilin arkadaşlığını konu alıyor.

Haberin Devamı

Filmin yapımcılığını Cinegryphon Entertainment çatısı altında Sinan Eczacıbaşı, Scott Aharoni ve Mustafa Kaymak’la birlikte; Wren Arthur ile Steve Buscemi’nin Olive Productions ve Alihan Yalçındağ’ın May Productions şirketleri, Tolga Karaçelik ve Alex Peace Power üstleniyor.

New York’ta kara komedi

Steve Buscemi -  Britt Lower -  John Magaro 

MÜZİK SÜPERVİZÖRÜ EMMY ÖDÜLLÜ

Britt Lower, John Magaro ve Kanat Doğramacı’nın uygulayıcı yapımcı olduğu filmin dünya çapındaki haklarını CAA Media Finance ve UTA yönetiyor. Görüntü yönetmenliğini “Black Bird” ile tanınan Natalia Kingston’ın, prodüksiyon tasarımını “American Honey”, “Hanna” gibi yapımlara imza atan Lance Mitchell’in üstlendiği “The Shallow Tale”in müzik süpervizörlüğünü ise Emmy ödüllü Ciara Elwis yapacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!