Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor? Müge Anlı kimdir, kaç yaşında? Nikah tarihi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor Müge Anlı kimdir, kaç yaşında Nikah tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 10:38

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun evlilik haberi ünlü ismin sevenleri tarafından heyecanla karşılandı. Gazeteci Müge Anlı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ‘Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adını da açıklayayım.’ dedi ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurdu. Peki, Müge Anlı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor?

Haberin Devamı

 üge Anlı canlı yayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurdu. Anlı açıklamasında, ‘Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var.’ dedi. 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev almaktadır. İşte nikah tarihi ve merak edilenler

MÜGE ANLI VE ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU NE ZAMAN EVLENİYOR?

2.Sayfa'nın haberine göre geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak.

Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Haberin Devamı

Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev almaktadır.

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor Müge Anlı kimdir, kaç yaşında Nikah tarihi belli oldu

MÜGE ANLI KİMDİR?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine magazin gazeteciliğine başladı.

Dobra Dobra adlı magazin programını Şenay Düdek’le birlikte sundu. Müge Anlı, Şenay Düdek’in ayrılığı ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de program sunmaya başladı.

Asıl çıkışını ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı, şimdilerde gündemden düşmeyen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile yaşadı. 2010 yılında Tatlı Sert ‘in yanı sıra Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı sundu.

Anlı’nın 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşandığı Gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden şimdilerde 16 yaşında olan bir kızı var.

EVLENMEYE KARAR VERDİĞİNİ BÖYLE DUYURDU

Müge Anlı "Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki... Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. Sizi okumuyorum! Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adını da açıklayayım. O mu, bu mu, şu mu olmasın. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim." dedi.

BAKMADAN GEÇME!