Merve Boluğur: Bugün konuşmak istemiyorum

Güncelleme Tarihi:

Merve Boluğur: Bugün konuşmak istemiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2023 11:38

Merve Boluğur önceki akşam bir arkadaşı ile Bebek Lucca’dan çıkarken görüntülendi.

Haberin Devamı

Boluğur, gazetecilerin sorularını şu sözlerle geri çevirdi: “İyi akşamlar. Bugün konuşmak istemiyorum.” Oyuncu, taksiye binerek oradan uzaklaştı. (Sayit DURMAZ)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

SAHNEDE KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM

Selen Görgüzel önceki akşam Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Şarkıcı, hâlâ depremin etkisinde olduğunu söyledi: “Kendime gelmeye çalışıyorum. Toplum olarak iyi değiliz.” Görgüzel, sahneye çıkmaya başladığını da açıkladı: “Aslında sahne almayacaktım. Ama işletmeden çok rica ettiler. ‘Burada da birçok kişi ekmek yiyor’ dediler. Herkesi iyi anlıyorum. Hepimiz çalışmak mecburiyetindeyiz. Sahneye çıktığımda kendimi çok kötü hissettim. Çok zorlandım. Ama herkesin iyileşmeye ihtiyacı olduğunu görmek bana iyi geldi. Böyle böyle birbirimize destek olacağız.” ( Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

'BEĞENDİĞİM BİR İŞ BULAMADIM'

YEŞİLÇAM’ın usta isimlerinden Hale Soygazi, önceki gün Kuruçeşme Parkı’nda görüntülendi. 

Merve Boluğur: Bugün konuşmak istemiyorum

Yürüyüş yapan ünlü oyuncu, neden uzun süredir setlerden uzak olduğu sorulunca şöyle dedi: “Kendime göre, beğendiğim bir iş bulamadım. Onun için yapmıyorum. Senaryoları okuyorum, hoşuma giden pek olmadı.” Hale Soygazi, “Genç oyuncuları nasıl buluyorsunuz?” sorusuna da “Çok iyi, harika oyuncularımız var” yanıtın verdi. (Deniz BOY)

'SEN HEP İYİ OL'

POP müziğin önde gelen isimlerinden Sertab Erener, 2015 yılında evlendiği müzisyen eşi Emre Kula’nın yeni yaşını sosyal medyada yaptığı paylaşımla kutladı.

Merve Boluğur: Bugün konuşmak istemiyorum

Erener, eşiyle fotoğrafını Instagram sayfasında “Sen hep iyi ol. Kutlu olsun yeni yaşın” mesajıyla yayınladı.

BAKMADAN GEÇME!