Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti

Güncelleme Tarihi:

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 18:38

Onlar dizilerde canlandırdıkları karakterlerle hayatımıza o kadar girdiler ki, gerçek hayatta da bir arada olmalarını diledik. Hatta bazıları için gazetelerde “dizi aşkı gerçeğe dönüştü” haberiyle karşılaştığımızda sanki ilişkilerinin mimarı bizmişiz, mutluluklarında payımız varmış gibi sevindik ve destekledik.

Haberin Devamı

Onlar dizilerde canlandırdıkları karakterlerle hayatımıza o kadar girdiler ki, gerçek hayatta da bir arada olmalarını diledik. Hatta bazıları için gazetelerde “dizi aşkı gerçeğe dönüştü” haberiyle karşılaştığımızda sanki ilişkilerinin mimarı bizmişiz, mutluluklarında payımız varmış gibi sevindik ve destekledik. Bir magazin programının kameralarına gerçek sevgilisiyle yakalanan yakışıklı aktörü görüp “yahu kız arkadaşı hiç bu adamı kıskanmıyor mu acaba?” diye hayıflandık. Ulaşamadığımız kişiye mundar demedik de Allah sahibine bağışlasın diye dua ettik. İşte gerçek hayatta beraber olsalar dedirten ünlü dizi çiftleri…

1. KİRALIK AŞK: ELÇİN SANGU - BARIŞ ARDUÇ

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti

Haberin Devamı

Türk dizi tarihinde görülmemiş bir kızıllıkla hayatımıza giren Elçin Sangu, kısa zamanda kadın erkek hepimizin gönlünü fethetti. Hizmet sektöründen başlayıp kreatifliğin dibine vurarak hızla yükseldiği kariyeri, tüm günü kendi kendine konuşarak geçirmesi, geri kalan vaktini de ara katta bir kahve makinesinin önünde geçirmesi bize ideal iş nasıl olmalıdır gibi konularda ilham vermiştir. Barış Arduç’un canlandırdığı Ömer karakteri ise her daim cool, her daim zengin, sporsa spor, karın kasıysa karın kası halleriyle başı dertten kurtulmayan kadın karakterlerin hayat damarı olma yolunda Oscar adayı. Dolayısıyla bu iki karakter birbirlerine o kadar yakışıyor ki, insan gerçek hayatta da bir arada olsunlar istiyor.

2. 1 KADIN 1 ERKEK: DEMET EVGAR - EMRE KARAYEL 

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti

Dizinin yüz yıl sürmesinden mi, yoksa iki sevilen ismin oyunculuk anlamında elektriğinin tutmasından mıdır bilinmez, Demet Evgar ve Emre Karayel, gönüllerimizde Ozan ve Zeynep olarak kaldı. Çünkü onlarda sıradan bir çiftte görebileceğiniz her türlü absürtlük vardı. Kavgaları, tripleri, kıskançlıkları, tepkileri aynı bizimkiler gibiydi. Bu yüzden biz onların gerçek hayatta da bir arada olmalarını istemekle kalmadık adeta buna kendimizi inandırdık.

Haberin Devamı

3. AŞK YENİDEN: BUĞRA GÜLSOY - ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti

Kedi yavrusunu anımsatan konuşma tarzı ve bir evin bir kızı, her daim sınıf birincisi rollerinin çıtı pıtı kızı iken, aniden Tom boy’a dönüştü Özge Özpirinçci. Melankolide Teoman’ın oyunculuktaki karşılığı iken dünyanın en sıcak, samimi ve gerçek karakterinden birine bürünüp izleyicisini şoka sokan Buğra Gülsoy ile buluşunca da ortaya müthiş bir ikili çıktı. Birbirlerine o kadar çok yakıştılar ki, televizyona çıkıp “biz aslında beraberiz” deseler, birileri kapılarına aynı dizideki gibi bir erkek çocuğu bırakacak.

4. POYRAZ KARAYEL: HARE SÜREL - CELİL NALÇAKAN 

Haberin Devamı

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti

Poyraz Karayel dizisi ile tüm Türkiye’ye oyunculuğunu kanıtlayan Celil Nalçakan, masum, saf ve adam gibi nasıl sevilebilir sorusunun cevabı niteliğinde gibi duruyor. Hare Sürel ise sert mizacının yanında sevgiye ne kadar da ihtiyaç duyduğunu tüm izleyiciye etkileyici bir şekilde anlatıyor. O kadar iyi bir uyum yakaladılar ki “-keşke gerçek hayatta da beraber olsalar” dedirtiyorlar…

5. GÜNEŞİN KIZLARI: TOLGA SARITAŞ - HANDE ERÇEL 

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti

Selin ve Ali; anne babalarının evlilik kararıyla birbirlerinin hayatına dahil olan asi, hırçın ve duygusal iki karakter. Tolga Sarıtaş'ın hayat verdiği Ali karakteri ile Hande Erçel'in başarıyla canlandırdığı Selin karakteri dizinin başında pek de anlaşamayan iki üvey kardeşken ilerleyen zamanlarda birbirlerinin yaralarını sarmak için çabalayan iki aşığa evrildiler. Hem imkansız hem de masalsı bir havada ilerleyen bu aşk hikayesi seyirciye de geçmiş olacak ki çoğu izleyici bu aşkın set dışına da taşınmasının hayalini kurmaya başladı.

Haberin Devamı

6. AŞK-I MEMNU: BEREN SAAT - KIVANÇ TATLITUĞ

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti

Kostümleri, saç makyaj tasarımı, mekanları, replikleri ve karakterleriyle hafızalarımıza altın harflerle kazınan, tekrarları bile hala ilk günkü heyecanla izlenen, sadece Türkiye’yi değil Ortadoğu ve Balkanları da ateşe veren dizi Aşk-ı Memnu’nun Bihter ve Behlül’üne bu listede yer vermesek olmazdı. Şimdilerde gayet mutlu evlilikler yaşayan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin yayınlandığı yıllarda ekrana yansıttıkları tutkulu aşk hikayeleri yüzünden izleyiciler tarafından birbirlerine oldukça yakıştırılmıştı.

7. ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ: METE HOROZOĞLU - FARAH ZEYNEP ABDULLAH 

Haberin Devamı

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti

Mete Horozoğlu ve Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı Soner – Aylin karakterlerinin aşkı dizi boyunca çok konuşuldu. Aylin’in ölümü ve Soner’in hayata küsmesiyle hüzünlü bir şekilde noktalanan bu aşk hikayesinin etkisini uzun süre üzerimizden atamadık. Öyle ki; Aylin-Soner çifti için sosyal medyada sayfalar açıldı, yüzlerce replik ve görsel paylaşıldı. 

 

Keşke gerçekten beraber olsalar dedirten 7 dizi çifti
 Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!