Johnny Depp'in eski hayat arkadaşı Vanessa Paradis: 'O hassas ve sevgi dolu bir insan'

Güncelleme Tarihi:

Johnny Deppin eski hayat arkadaşı Vanessa Paradis: O hassas ve sevgi dolu bir insan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 12:38

Johnny Depp ve Amber Heard'ın olaylı boşanma sürecine bir yorum da Depp'in eski hayat arkadaşı Vanessa Paradis'ten geldi. Paradis, Heard'ın şiddet gördüğü haberlerine inanmadığını belirterek 'Johnny son derece sevgi dolu ve hassas biridir, böyle bir şey mümkün değil' dedi.

Haberin Devamı

Amber Heard ve Johnny Depp'in boşanma haberlerinin ardından gelen Depp'in eşine şiddet uyguladığı yönündeki iddiaları, ünlü oyuncunun eski hayat arkadaşı Vanessa Paradis yalanladı.

 

'JOHNNY BANA ASLA KÖTÜ DAVRANMADI'

Johnny Deppin eski hayat arkadaşı Vanessa Paradis: O hassas ve sevgi dolu bir insan

 

Paradis, 27 Mayıs'ta el yazısıyla yazıp imzaladığı bir mektubu ünlü magazin sitesi TMZ'ye gönderdi. Paradis'in mektubunda şu ifadeler yer aldı:

'İlgilenenlerin dikkatine, 

Johnny Depp benim iki çocuğumun babasıdır. Çok hassas, sevgi dolu ve sevilen bir insandır. Tüm kalbimle inanıyorum ki, son duyduğumuz suçlamalar son derece çirkindir. Tüm yıllar boyunca tanıdığım Johnny asla bana fiziksel olarak kötü davranmadı. Bu iddiaların 14 mükemmel yıl boyunca birlikte yaşadığım adamla hiçbir ilgisi yok. Sevgilerimle, Vanessa Paradis'

 

Haberin Devamı

'BABAM TANIDIĞIM EN TATLI İNSAN'

Johnny Deppin eski hayat arkadaşı Vanessa Paradis: O hassas ve sevgi dolu bir insan

 

Bu mektuptan iki gün sonra ise, Paradis ve Depp'in model kızları Lily-Rose, babasıyla birlikte bir çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak altına şunları yazdı:

'Babam hayatımda tanıdığım en tatlı, en sevgi dolu insan. Bana ve küçük erkek kardeşime mükemmel bir baba olmak dışında hiçbir şey yapmadı. Onu tanıyan herkes aynı şeyi söyleyecektir.' 

Depp'in boşanma sürecinde olduğu eşi Amber Heard, geçtiğimiz hafta ünlü aktöre boşanma davası açmış ve mahkemede fiziksel olarak şiddete uğradığını söylemişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!