Her şey çok güzel gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Her şey çok güzel gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2023 08:11

Miray Daner, önceki akşam sevgilisi Oğulcan Engin ve dostları ile Armutlu’daki bir mekanda doğum gününü kutladı.

Haberin Devamı

24 yaşına basan oyuncu, “Dostlarımız ile birlikte kutlamaya geldik. Her şey çok güzel gidiyor. Sağlığımız yerinde ve projelerimiz de devam ediyor. Keyfimiz de çok yerinde” dedi. (Sayit DURMAZ)

Her şey çok güzel gidiyor

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Ev hali

Kalben, evinden yaptığı paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.

Sahne kostümüyle evinde poz veren şarkıcı, fotoğrafını Instagram’da şu notla yayınladı:

“Ben sizi özlerken yeni konserler, plaklar, romanlar ve filmler. Her günümüz pazar gibi avare, özgür, keyifli olsun dileğiyle.”

Haberin Devamı

Her şey çok güzel gidiyor

Tüm şarkılar Demet'e

Oğuzhan Koç, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Stüdyodan çıktığını söyleyen şarkıcı, “Berkay’a şarkı verdim, onun yanındaydım. Şimdi de eve gidiyorum, geç oldu” dedi.

Oğuzhan Koç, Sakiler’e verdiği “Yalanı Bırak” şarkısını eşi Demet Özdemir’e yazdığı iddiası için de “Benim yazdığım bütün şarkılar Demet’e” dedi. (Sayit DURMAZ)

Her şey çok güzel gidiyor

Botları gündem oldu

Burak Deniz, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, Prada kombiniyle objektife poz verdi. Deniz’in topuklu botları ise gündem oldu. Oyuncunun Prada marka botunun fiyatının 26 bin 500 TL olduğu öğrenildi.

Her şey çok güzel gidiyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!