Hazal Subaşı: Kör olacağıma inanıyorum

Güncelleme Tarihi:

Hazal Subaşı: Kör olacağıma inanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2022 07:05

Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan’ın programında çocukluk travmasını anlattı: “Karanlık benim için biraz farklı bir şeyi çağrıştırıyor. Zifiri karanlıktan aşırı korkuyorum, o an kör olacağıma inanıyorum.”

Haberin Devamı

Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de yayınlanan “Empati” programına konuk oldu. Hazal Subaşı, çocukluktan gelen büyük travmasını anlattı. Oyuncu, gördüğü eski bir rüyanın hâlâ etkisinde olduğunu şu sözlerle dile getirdi: “Karanlık benim için biraz farklı bir şeyi çağrıştırıyor. Zifiri karanlıktan aşırı korkuyorum, o an kör olacağıma inanıyorum. Küçükken gördüğüm rüyadan kaldı bu. Rüyamda duşta kalıyordum.Elektrikli şofben atıyordu. Anneme bağırıyordum ‘şalteri kaldır’ diye. Annem ‘elektrik gitmedi ki’ diyordu. O rüyayla uyandıktan sonra 6 ay saçımı yıkarken gözümü kapatmadım. O gün başladı korkum ve sürüyor.”

AŞKA İNANMIYORUM

Hazal Subaşı ayrıca hiç âşık olmadığını itiraf etti: “Aşka inanıyorum ama kendi kafamdaki aşka inanıyorum. Henüz âşık olmadım. Aşkın o kadar kolay bir şey olmadığına inanıyorum. Belki de yaşımla da ilgilidir. Aşk çok dile düştü.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!