Havada aşk kokusu var

Güncelleme Tarihi:

Havada aşk kokusu var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 10:27

Yağmur Tanrısevsin’in Galatasaray’da forma giyen futbolcu Barış Alper’le aşk yaşadığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in adı futbolcu Barış Alper’le anılıyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın maçını tribünden izleyen oyuncunun karşılaşmaya Alper için gittiği öne sürüldü. İddiaya göre Tanrısevsin, bir süredir gizli yürüttükleri ilişkilerini artık saklamak istemiyor.

Havada aşk kokusu var

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Kızlarla tatil

Oyuncu Bora Akkaş ve eşi Oben Alkan, geçen ağustos ayında dünyaya gelen kızları Suzan ile tatile çıktı. İspanya’nın Barselona kentine giden çift, tatil fotoğraflarını Instagram’da yayınladı. Akkaş, paylaşımına “Benim kızlarla Barça” notunu düştü.

Haberin Devamı

Havada aşk kokusu var

Kızıyla ilk tatil

Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ve kızı Elay ile tatile çıktı. Ailesiyle ABD’nin Boston şehrine giden ünlü oyuncu, fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Enver o karelerde kızının yüzünü yine göstermedi.

Havada aşk kokusu var

Oğlumla gurur duyuyorum

Real Madrid’in basketbol takımına oynayan Ömer Kutluay, annesi Demet Şener’le birlikte Bebek’te görüntülendi. Oğlunun izinli olduğu için İstanbul’a geldiğini söyleyen Demet Şener, “Sadece kendi adıma değil tüm Türkiye adına oğlumla gurur duyuyorum. İnşallah başarısı katlayarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam eder” dedi.

Havada aşk kokusu var

İspanya’daki yaşantısına alıştığını ifade eden Ömer Kutluay, “Alıştım artık, zorluk çekmiyorum. Hayatım okul ve basketbolla geçiyor orada, Arda’yla (Güler) henüz karşılaşamadık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gerçekten arkadaşım

Mustafa Mert Koç önceki gece Bebek trafiğinde, aracının içinde görüntülendi. Yanında bir kadınla objektife yansıyan oyuncu, muhabirlere “Gece gezmesine çıktık arkadaşımla. Merak etmeyin hanımefendi gerçekten arkadaşım” dedi. (Sayit DURMAZ)

Havada aşk kokusu var

BAKMADAN GEÇME!