Filmde neden yok? Alişan ilk kez açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2022 14:52

Bir dönemin yıldızları oradan yükseldi...

Haberin Devamı

Mahsun Kırmızıgül’ün Prestij Müzik’in kuruluş hikâyesini anlatacağı yeni filmi “Prestij Meselesi”nin oyuncu kadrosu merak konusu oldu.

1990’lı yıllarda ünlü sanatçıları bünyesinde toplayarak döneme damgasını vuran Prestij Müzik’in kuruluş hikâyesini anlatacağı filmde Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül'ün hayatları ekrana gelecek.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

Bir dönem Alişan'ın da bünyesinde bulunduğu Prestij Müzik'te yer alıp alamayacağı merak konusu oldu.

Sosyal medyadan bir yoruma cevap veren Alişan, '91-94 arası işleniyormuş filmde... Ben 95-96 arası girdim. Teşekkür ederim' ifadelerini kullandı. 

Projenin hazırlıklarına başlayan Mahsun Kırmızıgül, ünlü isimlerle de görüşmeye başladı.

Haberin Devamı

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Prestij Müzik’in ortaklarından Burhan Aydemir’i Eser Yenenler, eşini ise Melisa Döngel canlandıracak. Şirketin bilinen ortaklarından Hilmi Topaloğlu karakterini ise Engin Hepileri üstlenecek. Biran Damla Yılmaz’ın da rol alacağı filmde Mahsun Kırmızıgül'ün gençliğini oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Özcan Deniz ve Haluk Levent’i kimin oynayacağı merak konusu oldu.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

ÜNLÜLER DE KIZAR!

Sosyal medyadan bir türlü vazgeçemeyen ünlü isimler kendilerine gelen kötü eleştirilere de övgülere de kayıtsız kalamıyor...

Ünlülerin takipçileriyle yaşadıkları ilginç diyalogları 'yorum ifşa' derledi. İşte onlardan bazıları...

'Estetik yok, kemik yapım değişti'

1995 Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen ve podyumda fırtınalar estiren Demet Şener, 24 yıl önce çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. 

Şener, fotoğrafın altına "Sanırım yıl 1998-99 zaman çok hızlı geçiyor" notunu düştü. Bir takipçisi Demet Şener'in paylaşımına "Şimdi de çok güzelsiniz ama o zamanlar sade güzelliğiniz bambaşka. Estetik insanı ne kadar da olsa doğal halinden uzaklaştırıyor" yorumunu yaptı. 

Haberin Devamı

Demet Şener'den yanıt gecikmedi:

"Estetiğim yok yüzümde ne yazık ki dilimde tüy bitti ama ben 150. kez tekrar yazayım. Sadece dudak dolgum var o da 20 yıldır sanırım. 26 yıldır değişen kemik yapım olabilir mi? 45 yaşına geldim. Elbet değişim olur yüzde"

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

'BEN PAYLAŞIYORUM DA SİZ GÖRMÜYORSUNUZ'

Hayvanseverliği ile bilinen Pınar Altuğ, kucağında köpek ile verdiği pozu 'Çok seviyorum ve hep seveceğim' notu ile Instagram sayfasında paylaştı.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

Bir takipçisi ünlü oyuncuya  "O halde ülkemizin her yerinde hayvan katliamları ve zulüm var. Neden sesinizi çıkarmıyorsunuz bir hayvan sever olarak Pınar Hanım! Hiçbir şey güllük gülistanlık değiş biliyorsunuz değil mi? Bu konudaki fikrinizi sevenlerinizle takipçilerinizle neden paylaşmıyorsunuz?" diye sordu.

Haberin Devamı

Pınar Altuğ ise sitemkar bir dille "Peki acaba ben paylaşıyorum da siz görmüyor olabilir misiniz? Bunu düşündünüz mü?" yanıtını verdi.

 BERFU YENENLER: KÜÇÜK MEMELERİMLE MUTLUYUM

Berfu Yenenler tatil fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Bir sosyal medya kullanıcısı fotoğrafının altına 'meme sorunsalı' mesajını yazdı.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

İki çocuk annesi Berfu Yenenler de takipçisine şu cevabı verdi:

"Yine mükemmel bir yorum! İki çocuk doğurdum ve emzirdim. Küçük memelerimle de çok mutluyum. Meme bunlar küçük de olur büyük de… Sarkabilir, sarkmaya da bilir! Umarım bir gün başkalarının memelerinden neden mutsuz olduğunuzun sebebini çözersiniz!"

Haberin Devamı

ALEYNA TİLKİ: BEN DE GERÇEK OLDUĞUMA İNANAMIYORUM

Aleyna Tilki, paylaştığı fotoğrafa photoshop yaptığını iddia eden kişilere ilginç bir tepki verdi.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

Tilki “Aynaya bakınca ben de gerçek olduğuma inanamıyorum” dedi.

BARTU KÜÇÜK ÇAĞLAYAN: YETER ARTIK

Bartu Küçükçağlayan, sosyal medya aracılığı ile kendisinden para isteyenlere isyan etti.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

Ünlü oyuncu sayfasında "Dm'den para isteyenlerin hikayeleri çok dandik, uzun uzun kötü kötü yazıyorlar bir de. Bir tanesinin özeti 'kocam öldü, kızım kanser, benim de kolum kesik iki aylık kiramı öder misin?' bu mu yani ? Aile bitmiş bir aylık kira mı istiyorsun sadece? Twitter'a girmiş bir de gece gece!" notunu paylaştı.

Haberin Devamı

Bazı takipçileri Bartu Küçükçağlayan'a "Ya o kadın doğru söylüyorsa?" diyerek tepki gösterdi.

ÇAĞLA ŞIKEL'DEN SERT ÇIKIŞ

YouTube'da kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve moda hakkında videolar çeken Çağla Şıkel, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerine doğru bakımla cildinin nasıl sağlıklı olduğunu paylaştı.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

Şıkel'i takip eden bir kullanıcı ise "Bu yaşta böyle bir güzellik her eve lazım. Keşke her Türk kadını senin gibi bakımlı ve güzel olsa. O zaman biz de hatunlara boynuz takmayız" yorumunu yaptı.

Takipçisinin yaptığı bu çirkin yoruma sinirlenen Çağla Şıkel, "Keşke siz de bu kadar ayı olmasaydınız" diyerek cevap verdi.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

DİDEM UZEL: SEN NASIL BİR ANNESİN!

Didem Uzel, oğlu Aslan'ın fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

Bir takipçisi Uzel'in fotoğrafına sert bir yorumda bulununca ikili arasında söz düellosu yaşandı.

"Bu çocuğu görünce 'pis boğaz' diyesim geliyor nedense... yada 'öğütücü'" yorumuna sinirlenen Uzel takipçisine "Siz nasıl bir annesiniz? Bir evlat, bir bebek için bu yorumu yapabiliyorsunuz! Çok çirkinsiniz çok. İçiniz ziftlenmiş sizin. Yazık." sözleriyle karşılık verdi.

Bunu üzerine sosyal medya kullanıcısı kadının sözleri daha da sertleşti:

"Sana anneliğimle ilgili öyle şeyler anlatırım ki, ağzın açık kalır! Benim anneliğimi sorgulamak ne haddine? Çevremde anneliğim parmakla gösteriliyor bir parça merakın gitmiştir umarım. Ben sadece sevmiyorum bu çocuğu o kadar. İtici geliyor. Her çocuğu sevmek zorunda da değilim. Tekrar söylüyorum bu çocuk obez. O zaman ben de sana sorayım... Nasıl bir annesin de çocuğunu bu kadar pis boğaz yapabildin? bariz sağlıksız besleniyor..."

Filmde neden yok Alişan ilk kez açıkladı

Okuduklarıyla çılgına dönen Didem Uzel ise açtı ağzını, yumdu gözünü!

"Siz gerçekten bir skandalsınız. Arkadaşıma buraya yorum yazdı diye 'Ben kimin kızıyım biliyor musun k...r' diye mesaj yazmışsınız. Bir kadın olarak yazdıklarınızdan (devamı var) utandık biz. Siz ne kadar iyi bir anneyseniz, ben de okadar iyiyim. Hiçbir anne çocuğu için kötüsünü düşünmez. Sizin başka çocuklara yaklaşımınız karakterinizi ele veriyor. Sevimsiz yada obez olabilir ama onun bana ihtiyacı var. 'Annem' diye ağlıyor. Bir ana kuzusu..." Anlatabildim mi?

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!