Duygu Boztepe'den Sertaç Boztepe'ye duygusal mesaj

Güncelleme Tarihi:

Duygu Boztepeden Sertaç Boztepeye duygusal mesaj
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 14:00

Geçtiğimiz yıl kansere yenik düşerek hayata gözlerini yuvan manken, oyuncu Sertaç Boztepe, ölümünün birinci yılında sevenleri tarafından anıldı. Sertaç Boztepe'nin eşi Duygu Boztepe eşine duyduğu özlemi sosyal medya hesabından işte böyle dile getirdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata tutunamayarak hayatını kaybeden Sertaç Boztepe, ölümünün birinci yılında unutulmadı.

Başarılı oyuncuya eşi Duygu Boztepe’den anlamlı mesaj geldi. Duygu Boztepe, sosyal medya hesabından eşi ile çekildiği fotoğrafı paylaşarak altına duygusal bir not düştü.

Duygu Boztepeden Sertaç Boztepeye duygusal mesaj

Duygu Boztepe’nin yazdığı o satırlar:

Boztepe sayfasına "İsteğin hayatta ihtiyacı olan herkese umut ve ışık olmaktı. Başta Duru ve benim hayatıma ayrıca seninle tanışma şansına sahip herkese inan umut ve ışık oldun. Ve yol göstermeye devam ediyorsun. Yarın(bugün) bildiğimiz bedeninle geçirdiğin son gününü 1 yıl geride bırakmış oluyoruz. Ama sen, ben biliyoruz ki hep bizimlesin... Işık herzaman yolunu bulur." notunu düştü.

Haberin Devamı

Duygu Boztepeden Sertaç Boztepeye duygusal mesaj

Ayşe Tolga ise yakın dostuna olan özlemini şu sözlerle dile getirdi:

"Canımın içi, biliyorum zaman sadece bu dünyadaki biz ölümlülerin kafayı taktığı bir mevzu. Öğrendik tabi acının değil derslerin olduğunu, bazı kayıplarla insanın büyüdüğünü, hayatın hep kutlanması gereken en kutsal şey olduğunu, ne olursa olsun kalp kırmamak gerektiğini... kırdığını onarabilen olduğunda insan olduğunu, anlamak ve bir olmak için susmak gerektiğini öğrendik Can'ımın ta içi... Ama çok özledik. Gidişinin 1. Senesinde saygı, sevgi ve özlemle..."

Sertaç Boztepe kimdir?

İstanbul'da 22 Ekim 1973'te dünyaya gelen Sertaç Boztepe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat Eğitimi gördü.

Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı. İngiliz Kemal adlı TV dizisiyle 2001 yılında oyunculuğa başladı. Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı.Son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.

90’lı yılların gözde mankeni ve oyuncu Sertaç Boztepe, 42 yaşında yakalandığı lenfoma hastalığı yüzünden 2015 yılında hayatını kaybetmiştir.

Haberin Devamı

Sertaç Boztepe’nin rol aldığı dizi ve filmler:

2001 İngiliz Kemal

2006 Arka Sokaklar

2007 Yemin

2008 Kardelen

2009 – 2010 Adanalı

2013 Aşk Kırmızı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!