Demet Evgar: Hepimiz enkaz altındayız

Güncelleme Tarihi:

Demet Evgar: Hepimiz enkaz altındayız
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2023 11:56

Demet Evgar önceki gün kardeşi Yiğit Evgar’la Bebek Koru Kahvesi’ndeydi.

Haberin Devamı

Deprem nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını ifade eden oyuncu şöyle konuştu: “Sosyal medyayı takip etmiyorum. Sonuçta evde bana muhtaç bir bebek var. Fakat o kederi hissetmemek mümkün değil. Olabildiğince yüzümü umuda çevirmeye ve ‘Ne yapabilirim?’ demeye çalışıyorum. Psikolojik olarak hepimiz enkaz altındayız.” (Behlül AYDIN)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

İYİ OLMA ÇABASINDAYIZ

Tek başına alışveriş yapan Çiğdem Batur, “Depremden dolayı çok üzgünüz, iyi olma çabasındayız” dedi.

Demet Evgar: Hepimiz enkaz altındayız

Çiğdem Batur önceki gün Etiler Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi. Batur, deprem hakkında şunları söyledi: “Çok üzgünüz, iyi olma çabasındayız. Yaşayan insanlardan empati kurmaktan öte biraz daha onları anlama çabasındayım. ‘İyiyiz’ diyoruz ama biraz da iyi olmak için bahane olsun istiyoruz hayatımızda.” Oyuncu ayrıca işinden dolayı bir ayağının da Londra’da olduğunu sözlerine ekledi. (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

DEPREMZEDELERE YEMEK DAĞITTI

Ünlü şef Mahsun Usta, ekibiyle deprem bölgelerine yardım TIR’ları gönderip depremzedelere sıcak yemek dağıttı.

Demet Evgar: Hepimiz enkaz altındayız

Usta, her gün yaklaşık 3 bin depremzedeye 3 öğün yemek imkanı sunduğunu söyledi. Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’daki alanlarda yemek servisine devam eden şef, büyük hasar alan köyleri de gezerek ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

ÇOCUKLARLA OYUNLAR OYNADI

Oyuncu Caner Topçu, deprem bölgesine gidip çocuklarla oyunlar oynadı. Ayrıca pamuk şeker ve patlamış mısır dağıttı. 

Demet Evgar: Hepimiz enkaz altındayız

Topçu, o anları sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: “Kendileri küçük ama kalpleri büyük çocuklarla tanıştık. Kalbinizdeki umutla yürüyün. Acının artık 11 başkenti var. Yıkım o kadar büyük ki… Kitlesel bir travma yaşadığımız şu süreçte, hepimiz acı ile başa çıkmanın yöntemlerini arıyoruz. Bu nedenle gittim. Yol uzun, yapılacaklar bir hayli fazla… Unutmayın, unutmayalım… Dayanışmaya, kenetlenmeye devam edelim.”

Haberin Devamı

SAĞLIK OCAĞIMIZ HİZMET VERİYOR

Ünlü müzik yapımcısı Hüseyin Emre’nin 30 yıl önce Osmaniye’de yaptırdığı sağlık ocağı depremzedelere hizmet veriyor.

Demet Evgar: Hepimiz enkaz altındayız

Emre, sağlık ocağıyla ilgili şöyle konuştu: “Sağlık ocağımız çadırlarda hizmet veriyoruz. Ben başka yerlere yardım ediyorum, sağlık ekiplerimiz Osmaniye’de kurduğumuz çadırda hizmet veriyor. 30 yıl önce iyi bir şey yaptığımızı düşünüyorum. Oradan hem depremzedeler hem de sağlık sorunu olan herkes faydalanıyor. Çok güzel olumlu dönüşler ve hayır dualarını alıyorum. Bu bizim için yetiyor.” (Cansu TOPCU)

 

ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ

Önder Öztarhan önceki gün Etiler’deydi. Bir İtalyan restoranından çıkarken görüntülenen ünlü işadamının yanında eski eşi Nazlı Keçili ve kızları vardı.

Haberin Devamı

Demet Evgar: Hepimiz enkaz altındayız

Önder Öztarhan, “Arkadaşlar, eski eşim ve kızlarım ile aile yemeği yedik. Zor günlerden geçiyoruz. Sizlere de kolay gelsin” diyerek aracına bindi.
(Sayit DURMAZ )

ANLAMLI BAĞIŞ

Aslı-Özcan Aydın çifti Engelsiz Yaşam Vakfı ve ünlü müzayedeci Uğur Batur’un iş birliğiyle düzenlenen “Acılar Paylaştıkça Azalır” adlı yardım etkinliğine katıldı.

Demet Evgar: Hepimiz enkaz altındayız

Çift, Engelsiz Yaşam Vakfı için 10 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı yaptı. Kadriye Olgar 5 ve Kerem Tuncalı 1 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı yapan isimler arasındaydı.

 

BAKMADAN GEÇME!