Cem Yılmaz Bağkur'dan emekli oldu! İşte maaşı...

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz Bağkurdan emekli oldu İşte maaşı...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2023 08:05

Emekli olan ünlüler arasına komedyen Cem Yılmaz da katıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla haberi duyuran Yılmaz, "Artık Bağkur emeklisiyim ilk maaşımı aldım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Komedyen Cem Yılmaz da EYT'den emekli oldu. 1988 yılında iş hayatına başlayan Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla emekliliğini duyurdu:

Cem Yılmaz Bağkurdan emekli oldu İşte maaşı...

"1988'de başlayan iş hayatımın sonuna geldim. Artık Bağkur emeklisiyim. İlk maaşımı aldım. 12.680 TL. Teşekkürler hayat. Çok çok mutluyum… Ciddi görüşmek isteyen emeklilerle görüşürüm"

ONLAR DA EMEKLİ OLDU 

'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) düzenlemesiyle birlikte pek çok vatandaş emeklilik hakkı kazandı. Müziği bıraktığına dair açıklamalarda sık sık gündeme gelen ve daha önce "yarı emekli" olduğunu söyleyen şarkıcı Teoman, kendisine de EYT'nin vurduğunu söyledi. İşte EYT düzenlemesiyle emekli olan ünlüler...

Haberin Devamı

"EYT BANA DA VURDU"

Daha önce "Emeklilik hayatı yaşıyorum" açıklaması yapan ünlü şarkıcı Teoman, kendisine de EYT'nin vurduğunu söylemişti.

Cem Yılmaz Bağkurdan emekli oldu İşte maaşı...

55 yaşındaki şarkıcı, "Gündelik hayatımı çok aksatmamaya çalışıyorum. Boş boş oturmayı, arkadaşlarımla görüşmeyi ve spor yapmayı çok seviyorum. Serdar Ortaç ve ben, hemen hemen aynı şeyleri söylemeye başladık" demişti.

Şarkıcı sözlerine "Herhalde yaş ile gelen şeyler bunlar. Emeklilik de kötü herhalde ama EYT bana da vurdu" ifadesini kullanmıştı.

Ebru Şallı EYT'den emekli oldu!

30 yıl önce modelliğe adım atan ve uzun yıllar podyumlara çıkan Ebru Şallı, EYT yasasından faydalanarak emekli olduğunu açıkladı. 

Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili çıkarılan EYT yasasından kendisinin de faydalandığını ve geçtiğimiz günlerde bayram ikramiyesini aldığını açıkladı.

Cem Yılmaz Bağkurdan emekli oldu İşte maaşı...

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlayan Şallı, 1995 yılında yapılan Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Şallı, “Başvurdum ve ben de emekli oldum, maaşım bağlandı. Maaşım 7 bin 500 lira. Bayramda ikramiyem geldi henüz harcamadım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ebru Şallı, basın mensuplarının emekliliğin yaşlılık aylığı olduğunu hatırlatması üzerine ise gülerek “45 yaşındayım, daha yok yani. Genciz daha buradayız. Durun” diye karşılık verdi.

EYT’LİYİM AMA PRİMİM EKSİK!

Şarkıcı Emre Altuğ, EYT’li olduğunu söyledi. Altuğ, “Teoman söylediğinde ben de çok güldüm. Ben de EYT’li olmak üzereyim. 1989 yılında çalışmaya başladım. Hakkım var ama primlerim eksik. Bizi çalıştırıp primlerimizi yatırmamışlar. Öyle olmuyormuş meğerse. Hayatın ne getireceği belli olmaz” dedi.

Cem Yılmaz Bağkurdan emekli oldu İşte maaşı...

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!