Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 12:40

Buğra Bahadırlı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Hamdi Alkan’ın Billur Kalkavan paylaşımının ardından magazin gündemini takip edenler araştırmalarını hızlandırdılar. Peki bir süredir Kalkavan ile beraber olan Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı’nın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. 1984 doğumlu olan Buğra Bahadırlı daha önce Sakarya Fırat adlı dizide rol almıştır. Bahadırlı, ‘Bana bir şeyler katabilecek bir kadınla olmak benim için önemli, eğer ki ben çocuk isteseydim ilişkimiz olmazdı. İlişkinin yaşlısı benim, Billur ile gençleşmeyi öğrendim ‘ açıklamasında bulunmuştu.

BUĞRA BAHADIRLI KİMDİR?

Buğra Bahadırlı, 8 Şubat 1984 tarihinde dünyaya geldi. Buğra Bahadırlı aslen Ankaralıdır. Ankara Anadolu Lisesi'de okuduktan sonra lisansını Atılım Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümünde tamamladı. Buğra Bahadırlı, 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir. Tam ismi Berk Buğra Bahadırlı TRT 1 televizyon kanalında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide jandarma Er Hamza Gemalmaz rolü ile dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Buğra Bahadırlı, daha önceki bir röportajında da aralarındaki yaş farkıyla ilgili şunları söylemişti:

Gönüller bir olunca, zamansızlık başlıyor. Yaş farkı benim gözümde senin algıladığın gibi değil. Yaşın hiçbir önemi yok.

BAKMADAN GEÇME!