Bodrum'a da açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bodruma da açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2015 14:41

Bodrum Yalıkavak mevkiinde Palmarina Bodrum’da yenilenen dekorasyonuyla yaz sezonuna kapılarını açan Cipriani yeni menüsüyle dikkate değer.

Haberin Devamı

1931 yılında “Harry’s Bar” adıyla Venedik San Marco Meydanı’nda açıldığından beri giderek büyüyen restoran; New York, Hong Kong, Los Angeles, Miami, İbiza, Monte Carlo, Porto Cervo, Abu Dhabi, Venedik, Londra, İstanbul şubelerinden sonra yeni restoranını Bodrum'da açtı.

Bodruma da açıldı

Tavada pişirilmiş dil balığı Mugnaia

Deneyimli İtalyan Şef Domenico Tonin’in usta ellerinde öğle ve akşam yemeği servisleri ile sunuyor.

Bodruma da açıldı

Marinanın burun kısmında denize karşı konumlanan kapalı, açık ve güverte bölümlerinden oluşan restoranın yeni menüsünde; Cipriani Usulü Concasse Domates Eşliğinde Kum Midyeli Spagetti, Parmesan Dilimleri Eşliğinde Yer Elması ve Avakado Salatası, Tartare ve Marinara Sos Eşliğinde Kalamar, Cipriani Usulü Ev Yapımı Fırınlanmış Tagliolini, Izgara Polenta Eşliğinde Cipriani Usulü Karides, Porcini Mantar ve sote sebzeler eşliğinde Dana Bonfile, Carlina Soslu Tavada Dülger Balığı, Mugnaia Limon Soslu Tavada Pişirilmiş Dil Balığı, Dana Bonfile, Pane Edilmiş Kuzu Pirzola, Karides ve Kuşkonmaz Eşliğinde Risotto, Cipriani Usulü Dana Carpaccio, Primavera Usulü Risotto Cipriani, tatlılardan ise Orman Meyveli Tartlar, Vanilya Mereng ve sipariş anında hazırlanan Cipriani Usulü A la minute Vanilyalı Dondurma gibi spesiyaller yer alıyor.

Haberin Devamı

Bodruma da açıldı

Izgara kerevit

Giuseppe Cipriani'nin ünlü ‘Carpaccio’ ve yine beyaz şeftali püresiyle köpüklü İtalyan şarabının karışımından oluşan kokteyl ‘Bellini' de restoranın en özel lezzetleri arasında yer alıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!