'Beni tekrar kazanmak için günde en az 29 mesaj atıyordu'

Güncelleme Tarihi:

Beni tekrar kazanmak için günde en az 29 mesaj atıyordu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 07:52

Aldatıldığını öğrenince Fransa lideri Hollande'yi terk eden eski First Lady Trierweiler, "Beni geri kazanmak için günde en az 29 mesaj atıyordu" dedi.

Haberin Devamı

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın aktris Julie Gayet ile ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından Eylsee Sarayı'ndan ayrılan eski Fransa Firs Lady'si Valerie Trierweiler, Hollande'ın kendisini geri kazanmak için günde en az 29 mesaj attığını açıkladı.

Beni tekrar kazanmak için günde en az 29 mesaj atıyordu

Trierweiler, Fransa'yı sarsan 'Bu An İçin Teşekkürler' adlı kitabında, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yaşadığı çaresizliği, partneri Hollande'ın çapkınlıklarını ve 9 yıllık ilişkisinin sona ermesinin ardından yatan süreci anlatıyor.

Daily Mail gazetesi, Fransa'da eylül ayında yayımlanan kitaptan bölümleri okurlarıyla paylaştı. Trierweiler kitapta, sarayı terk ettikten sonra Hollande'ın aylarca peşinden koştuğunu anlatıyor. Fransız liderinin kendisine onlarca mesaj attığını ancak kendisinin hiçbirine yanıt vermediğini söyleyen Trierweiler, "François bir türlü umudunu kesmiyor. Barack Obama ile yediği yemekle Vladimir Putin ile randevusu arasında bile mesaj atıp hayatının aşkı olduğumu söylüyor" diyor.

Haberin Devamı

Beni tekrar kazanmak için günde en az 29 mesaj atıyordu

Trierweiler, Hollande'ın iflah olmaz bir şekilde peşinden koşmasının altında siyasi hesapların yattığını düşünüyor: "François kamuoyu önünde kendini maskara etti. 2017 seçimlerinde cumhurbaşkanlığına aday olursa, anketlere göre halkın sadece yüzde 3'ü ona oy verecek. 'Sen benim hayatımsın' diyor, 'Seni kazanmak için her şeyi yaparım' diyor. Seçim gibi bahsediyor benden. Belki de beni kazanırsa, Fransa halkının da kalbini yeniden kazanacağına inanıyor."

BAKMADAN GEÇME!