Ben Affleck, Türkiye'ye selam gönderdi!

Güncelleme Tarihi:

Ben Affleck, Türkiyeye selam gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:54

Türk Hava Yolları’nın Ana sponsoru olduğu ve bu yılın en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen Batman ve Superman: Adaletin Şafağı sinema filminin başrol oyuncusu Ben Affleck, Türkiye’ye selam gönderdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde New York Radio City Music Hall’de gerçekleşen Batman Superman: Adaletin Şafağı filminin galasına başrol oyuncularından Ben Affleck’in açıklamaları damga vurdu.

Gala sonrası başrol oyuncuları için düzenlenen partiye gelen Affleck, Türkiye’ye selam gönderdi.

2012 yılında Argo filminin çekimleri için Türkiye’ye gelen ve bu film ile Oscar ödülü kazanan dünyaca ünlü başarılı oyuncu Ben Affleck nam-ı diğer Batman, Türkiye’ye selam gönderdi.

Ben Affleck kimdir

'BANA ŞANS GETİREN ÜLKEYE SELAM SÖYLE'

Türkiye’den özel davetli olarak galaya katılan Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, galayla ilgili tecrübelerini paylaştı.

Haberin Devamı

Bülent Cankurt’un ağzından Batman Superman: Adaletin Şafağı galası:

Filmin prömiyerinin ardından başrol oyuncularının da katıldığı bir parti düzenlendi. New York'un popüler mekanlarından Gustavino's'daki parti çok renkliydi.

Parti sırasında Ben Affleck ile ayaküstü sohbet edip birlikte fotoğraf çektirme fırsatı da buldum.

İstanbul'dan geldiğimi söylediğimde, "Bana şans getiren ülkeye selam söyle" dedi. Öyle uzun uzadıya konuşamadık ama Türkiye'nin kendisine şanslı geldiğini söylemesiyle; İstanbul'da çektiği 'Argo' filmiyle Oscar kazanmasını kastettiğini düşündüm…

Bu arada Ben Affleck'in prömiyerdeki gerginliğini partide üzerinden atması dikkatimi çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!