Aslıhan Doğan Turan'ın 42 bin liralık tüylü terlikleri

Güncelleme Tarihi:

Aslıhan Doğan Turanın 42 bin liralık tüylü terlikleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2024 14:05

Seçil Erzan’ın fonuna 13.9 milyon dolar kaptırdığını iddia eden Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, 42 bin liralık terliğiyle gündemde.

Haberin Devamı

Bir moda lansmanına tüylü terlikleriyle katılan Aslıhan Doğan Turan bunun gerekçesini şöyle açıkladı:

“Defile sonrası salaş bir balıkçıya gideceğimiz için topuklu yerine rahat giyinmeyi tercih ettim ve tüylü terliklerimle geldim.”

Aslıhan Doğan Turanın 42 bin liralık tüylü terlikleri

Daha önce de Aslıhan Doğan Turan’ın 93 bin liralık hırkası çok konuşulmuştu.

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler... 

Seda Sayan’la dertleşmek isterdim

Gökhan Türkmen geçen akşam Yasemin Şefik’in BKM Maximum Uniq sahnesinde gerçekleşen “Uyduruk Sonlar” programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Aslıhan Doğan Turanın 42 bin liralık tüylü terlikleri

Sanatçı, “Derdini anlatacağın bir kişi seçsen kim olurdu?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Seda Sayan ile dertleşmek tatlı olabilir. ‘Buna takılınır mı canım’ der. Çok isterdim aslında. Seda Sayan bende değişik bir kapı ve kafa açabilir.” Türkmen ayrıca eğlenceli sorulardan “Beyoncé aradı ve telefonu açmadın. Bunun sebebi ne olurdu?”ya verdiği cevapla güldürdü: “O kadar İngilizcem yok. ‘Ne konuşacağım’ deyip muhtemelen o yüzden açmazdım.”

MISS EUROPE HEYECANI

Elmas Yılmaz, Miss Europe yarışmasında Türkiye’yi temsil etmek için Lübnan’ın başkenti Beyrut’a uçtu. Ünlü model, yarışma için yapılan son hazırlıkları da sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

Aslıhan Doğan Turanın 42 bin liralık tüylü terlikleri

“Çok heyecanlıyım. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğim.” 6 aydır yarışma için sıkı bir hazırlık sürecinde olan Yılmaz, yarın Beyrut’ta düzenlenecek etkinlikte birçok farklı ülkenin güzeliyle yarışacak. Yılmaz, “Altı aydır çok sıkı bir diyet planım var ve tek öğün besleniyorum. Ayrıca dayanıklılık gerektiren kick boks eğitimleriyle bu büyük organizasyona hazırlandım” dedi.

Haberin Devamı

Malumatfuruş 2. baskıyı yaptı

Ayşegül Aldinç’in İnkilâp Kitapevi’nden çıkan “Malumatfuruş” adlı yeni kitabı, çok kısa sürede tükenerek 2. baskısını yaptı. Aldinç, aşkı, dostluğu, geçmiş günleri ve magazini odağına aldığı yeni kitabında yalın dili ve muzip anlatımıyla dikkat çekti. Kitap, pandemi döneminde getirilen sokağa çıkma yasaklarıyla açılıyor ve tüm dünyanın tanık olduğu salgın zamanlarının resmini çizdi.

Aslıhan Doğan Turanın 42 bin liralık tüylü terlikleri

Hafta sonu günlüklerine pandemi sonrası da devam eden Aldinç, siyasetten ekonomiye, televizyon dünyasından sosyal medyaya pek çok konuya yazılarında değindi. Sanatçı, kitabında okura yaşamın stresinden uzaklaşıp soluklanabileceği keyifli bir okuma vaat ettiğini söyledi. Ayşegül Aldinç ayrıca pozitif bakış açısı sunarak satırlarında adeta kafaya takmama sanatını icra ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Sinema Genel Müdürü oldu

YAPIMCI ve senarist Birol Güven, dün Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan atama kararına göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı.

Aslıhan Doğan Turanın 42 bin liralık tüylü terlikleri

59 yaşındaki yapımcı, kendi kurucusu olduğu MinT Motion Pictures şirketi ile 2 binden fazla bölümlük 50 TV projesine imza attı. TV projeleri arasında yer alan ‘Çocuklar Duymasın’ın 2002-2004 yılları arasında tekrar bölümleri bile gün birincisi olmuştu. Ortak yapımcısı olduğu ‘Güzel Günler Göreceğiz’ filmi ile 2011 yılında Antalya Film Festivali’nde en iyi film ödülünü aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!