Harbiye'de romantizm

Güncelleme Tarihi:

Harbiyede romantizm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2023 09:39

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ikinci kez hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

 Ünü şarkıcıyı dinleyenler arasında oyuncu sevgilisi İlker Kaleli de vardı. Sıla, kendisinin sözlerini yazdığı, İlker Kaleli’nin bestelediği “Metelik” şarkısını söyledikten sonra sevgilisini sahneye çağırdı.

Harbiyede romantizm

İlker Kaleli ile birlikte seyirciyi selamlayan Sıla, “Sahnede sevgilimi öptüm, daha güzel bir gece olamaz” sözleriyle alkışları topladı.

Harbiyede romantizm

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Haberin Devamı

DAYI-YEĞEN GÜNÜ

Tamer Karadağlı önceki gün yeğeniyle İstinye Park’ta alışveriş yaparken görüntülendi.

Harbiyede romantizm

Ünlü oyuncu, “Yanımdaki hanımefendi ablamın kızı. Dayı yeğen günü bugün. Alışverişe geldik, biraz dolaşacağız. Her şey de yolunda” dedi.

 

 8 EYLÜL'DE VİZYONDA

Başrollerinde Ruhi Sarı ve Cemal Hünal’ın olduğu “Bulutların Üstünde” adlı sinema filminin yeni vizyon tarihi belli oldu.

Harbiyede romantizm

Filmin temmuzdaki vizyon tarihi 8 Eylül 2023 olarak güncellendi. Deniz Çınar’ın yazıp yönettiği “Bulutların Üstünde” muhabir olan Gökhan’ın ıssız bir yerde arabası ve telefonunun bozulmasının ardından lakabı ‘Bulut Avcısı’ olan Barış’la yollarının kesişmesini konu alıyor.

UZİ HAKLI

Sinan Akçıl önceki gün “Yalanlarla Kandır” şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçti.

Harbiyede romantizm

Haberin Devamı

Çekim sonrası soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, Mustafa Sandal ve rap’çi Uzi arasında yaşanan sahneye önce çıkma tartışması hakkında da konuştu: “Uzi sitem etmekte haklı. Kuşakların birbirini hazmetmesi lazım. Saygı tabii ki önemli, ben de Mustafa Sandal’a saygı duyuyorum. Sahne olarak Uzi en son çıkmak isteyebilir. Bence bu çok normal.” (Sayit DURMAZ)

ÇOK AZ KALDI, HEYECANLIYIZ

Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Sabancı geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülendi. Tekne ile Bebek iskelesine gelen Nazlı Sabancı muhabirlerle ayakküstü sohbet etti.

Harbiyede romantizm

Kızını kucağına almak için gün sayan Nazlı Sabancı, “Kısa bir tatile çıktık döndük. Her şey iyi gidiyor. Hiçbir zorluk yaşamıyorum, spor yapıyorum, beslenmeme de dikkat ediyorum. Artık doğum yaklaştı, bir buçuk aydan kısa bir süre kaldı. Hacı da ben de çok heyecanlıyız” diye konuştu. (Behlül AYDIN) 

AŞK BİTTİ

Haberin Devamı

Geçen yıl aşk yaşamaya başlayan Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu yollarını ayırdı. Aslıhan Gürbüz sosyal medya hesabında beraber çekilen fotoğraflarını silip ünlü oyuncuyu takibi bıraktı. İsmail Hacıoğlu’nun ise fotoğrafları kaldırmadığı görüldü. İkilinin birkaç gün önce ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Harbiyede romantizm

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!