Harrods Muhammed bizim enişte oluyor

Güncelleme Tarihi:

Harrods Muhammed bizim enişte oluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2006 17:04

Harrods Muhammed bizim enişte oluyor

Bir kata yayılmış pırıltılı, şıkırtılı Noel süslerini, ağaçlarını, renk renk, tıka basa sürpriz doldurulmuş sepetleri, fonda Noel şarkıları eşliğinde iyice inceledim.

Çin çin de çin çin... (Ne zaman Noel olsa, adres Londra olsa <ı>Love Actually’i hatırlıyorum... DVD’sini bulsam da yine izlesem.. İnsanı mutlu eden filmler sırasında ilk 10’da yer almalı bence)

Yalnız bu arada küçük de bir sakarlık yaşadım.

Meryem Ana’nın Noel ağacına asmak için hazırlanmış, camdan bir heykelini kırdım! Aynı anda yanımdaki adam da başka bir şeyi kırıverdi. O kadar tehlikeli bir yerdeydi ki süsler, ikimiz de masumduk yani. Ve hem masum olup, hem de suçlu olan iki insan psikolojisi ile bir süre hiçbir şey olmamış gibi diğer süsleri (yerimizden hiç kıpırdamadan) incelemeye, hatta cesurca ellemeye (!) devam ettik.

Sonra da son derece yavaaaaaaş adımlarla olay yerini terk ettik!

Ve ensemizdeki nefese rağmen (en azından ben arkamda birinin olduğuna yemin edebilirimJ) kimse bizi durdurmadı.

Harrods demişken, sahibi Muhammed El Fayed’in bizim Adnan Kaşıkçı’nın kayınbiraderi olduğunu biliyor muydunuz? Meğer Muhammed El Fayed ilk evliliğini Adnan Kaşıkçı’nın kızkardeşi ile yapmış. Ve ondan sonra da yerel bir satıcıdan, trilyoner bir armatöre dönüşüvermiş! Sihirli değnek değmiş yani!J

Haberin Devamı

/images/100/0x0/56793678f018fb32748b1bf7

Magazin dergilerinde gördüğüm El Fayed soyadlı genç ve güzel kadın ise Muhammed El Fayed’in ikinci evliliğinden olan kızlarından biriymiş. (Resmi yanda olacak, hakikaten çok güzel değil mi? Çirkin çirkin adamlar - zengin demeyi de unutmayalım - genç ve güzel mankenlerle evlenerek, hem kendi soylarını, hem de nesli güzelleştiriyorlar. Teşekkür borçluyuz! <ımg>J)

Neyse, ben şimdi bu şehir yüzünden biraz erken girdiğim şu Noel havasından kurtulayım ve uzun zamandır izlemek istediğim bir filmi bulmanın keyfiyle koltuğuma yumulayım. (Tabii şu tat tat tat tat diye hiç durmadan patlayan havai fişeklerin sesini duymazdan gelebilirsem!!! Dün, sabah 01.30’a kadar devam etti, inanılır gibi değil.)

Filmim, hayır hayır <ı>Love Actually değil ne yazık ki... <ı>Old Boy. Güney Kore yapımı bir aksiyon/gerilim. Bir bakalım bakalım nasılmış? Ama bol bir ödüllü bir film olduğuna göre fena olmasa gerek. Bir de ‘latte’ hazırladım mı kendime...(Zevk çarpıştırması!) ...

Çin çin!

Hoşçakalın! Şenay 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!