Hamile değilim sadece acıktım

Güncelleme Tarihi:

Hamile değilim sadece acıktım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2005 00:20

Son günlerde Hollywood’ta bebek bekleyen güzellerin sayısında büyük bir artış var. Hatta artık bu durum ünlü çiftler arasında espri konusu haline geldi.

Geçenlerde Ben Affleck, geç bir saatte Los Angeles’ın en ünlü sandviç büfesinde sosisli sandviç kuyruğundaydı. Ünlü aktörün sipariş hazırlanmasını beklerken, ‘Jennifer da geceyarısı değişik yiyecekler istemeye başladı. Bugün sırada sosisli sandviç var. Bakalım yarın ne isteyecek’ demesi şaşkınlık yarattı. Bu şakanın ciddiye alınabileceğini fark eden Jennifer Garner’ın yanıtı ise gecikmedi:

‘Sadece karnım acıktı. Hamile değilim.’ Hamilelik haberi için ne yaparlar bilinmez ama genç çiftin evliliklerini bile uzun süre basından saklayacakları kesin. Jennifer Lopez ile fırtınalı beraberliği günlerce magazin basınının sütunlarından düşmeyen Ben Affleck, People dergisinin haberine göre, Jennifer Garner ile gizli bir düğün planlıyor.

Garner’ın Lopez’e göre daha mütevazı olduğunu dile getiren Affleck’in bir arkadaşı, Sevgililer Günü’nde ‘Paranın satın alamayacağı’ bir hediye vererek, iki aşk şarkısıyla serenad yapan Garner’ın ünlü aktörü kalbinden vurduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!