Hadise iddialı konuştu: Sonuç hüsran olmaz

Güncelleme Tarihi:

Hadise iddialı konuştu: Sonuç hüsran olmaz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2009 00:00

Hadise, yarışma sonucunun iyi olacağına inandığını ve sahnede izleyicileri şaşırtacağını söyledi.

Haberin Devamı

HADİSE FOTOĞRAFLARI

Moskova'da mayıs ayında yapılacak 54. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise, yarışma sonucunun iyi olacağına inandığını ve sahnede izleyicileri şaşırtacağını söyledi.

HADİSE, Belçika'dan Türkiye'ye dönerken yaptığı açıklamada, “Düm Tek Tek” isimli şarkısının Eurovision yarışmasının havasına çok uyduğunu, insanların yorumlarından çok hoşnut olduğunu, olumlu tepkilerin kendisini şaşırtacak boyutta fazla gözüktüğünü, bu durumdan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yarışma hazırlıklarının çok yoğun geçtiğini anlatan Hadise, “Her şeyin mükemmel olmasını, Türkiye'yi en güzel şekilde dünyaya tanıtmak istiyorum. En önemlisi budur. Ayrıca, benim için sadece şarkı değil, tüm sahne performansım çok önemli” dedi. Eurovision'a uyum sağlamanın ve bu arada kendi çizgisini yansıtmanın önemine değinen sanatçı, yarışma kuralları çerçevesinde “pek çok sahne sürprizi” düşündüğünü, sonucun iyi olacağına inandığını ifade etti.

Haberin Devamı

“Düm Tek Tek şarkısının sözleri çok güzel” diyen Hadise, “Ben bir şarkıcı olarak öncelikle şarkı sözüne bakarım. İngilizce şarkı seçiminin bir nedeni de budur. Daha çok sayıda insan şarkının sözlerini anlayabilecek. İngilizce sözler Türkiye açısından daha avantajlı ve ben İngilizce'yi çok iyi okuyabiliyorum. Sesime, tavrıma ve sahnedeki duruşuma İngilizce daha çok yakışıyor. Düm Tek Tek kalbin atışını simgeliyor. Şarkının mesajı budur” dedi.

DÖVMELERİMİN ANLAMI ÇOK GÜZEL

Küçüklüğünden beri şarkıcı olmak istediğini belirten Hadise, tiyatro, ayakkabı ve kıyafet tutkusunun da çocukluğundan beri sürdüğünü, sinemayı, araba kullanmayı, sporu sevdiğini anlattı. Vücudunda üç dövme olduğunu ifade eden sanatçı, bileğindeki dövmenin kız kardeşinde de bulunduğunu ve kardeşler arasında bitmeyen sevgiyi simgelediğini söyledi. Hadise, “Belimdeki dövmenin anlamı çok derin, onu açıklamak istemiyorum. Gizem güzel bir şey. Dövmeler hayatımdaki önemli anları yansıtıyor. Görünmeyen yerlerime dövme yaptırmayı tercih ediyorum. Ensemde yeni bir tane yaptırdım. Latince bir yazı var. Anlamı, kendi kanatları ile uçan bir kız. Ben kendi kanatlarımla uçmayı seviyorum. Düm Tek Tek şarkısında da melek sözü geçiyor. Meleklerin de kanatları var. Dövme yapıldı, ardından bu şarkı yapıldı. Ben bunda kaderin rolüne inanıyorum. Bir dövmem de kalçamda. O da Tibetce. Onun anlamı da çok özel.” Sahneye çıkmadan önce hep mavi boncuk taktığını anlatan Hadise, Eurovision'da da bunu yapacağını, aksi takdirde kendisini “mikrofonsuz” hissettiğini söyledi.

Haberin Devamı

ÖZEL HAYATIM ÖZEL KALSIN

“Özel hayatımın özel kalmasına özen gösteriyorum." diyen Hadise, "Bu yüzden insanlar beni magazin programlarında az görüyorlar. Çok gezmeyi sevmiyor, gideceğim yerleri iyi seçiyorum. Kapılarınızı herkese çok açarsanız sonra kapatmak zor oluyor. Duygusal bir insanım ve izleyiciler bunu sahnede görüyorlar. Duygulu şarkılarda duygulanırım, bazen ağlarım. Annemi ve kardeşlerimi çok seviyorum, onlar için her şeyi yaparım. Çalışmadığım günlerde sıradan şeyler yapmaktan zevk alırım. Mesela bir yerde oturup insanları izlemek, elimde kağıt, kalem ve sütlü kahve varken şarkı sözleri yazmak hoşuma gider” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!