Güllerin Savaşı finale yaklaşıyor! 67. yeni bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı finale yaklaşıyor 67. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 16:00

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Güllerin Savaşı finale doğru ilerlerken dizinin yeni bölümleri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Güllerin Savaşı 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Uzun süredir devam eden savaşta kazanan kim olacak? Güllerin Savaşı 67. bölümde neler olacak, Güllerin Savaşı ne zaman final yapıyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Güllerin Savaşı yine savaş dolu! Gülru ve Gülfem’in savaşında galip kim olacak? Ya da bu savaşın kazananı hiç kimse olmayacak mı?

GÜLLERİN SAVAŞI 67. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tasarımlarını görkemli bir etkinlikle sunan Gülru tam da kazandım derken Gülfem ortaya çıkar ve Gülru’nun hiç de beklemediği şeyler yapar. Gülfem, Gülru ile savaşmaya devam etmekte kararlıdır. Gülru ise bu durum karşısında adeta çılgına döner ve Ömer’e kaybettiğini haykırır.

Güllerin Savaşı finale yaklaşıyor 67. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle


Gülru bu yıkımdan da sağlam bir şekilde ayağa kalkacak ve Gülfem’in her şeyini elinden alacaktır. Gülfem ise Gülru’nun yapacaklarından korkmadığını Gülru’nun yüzüne söyler. Ama gerçekler Gülfem’i daha fazla acıtacaktır. Kardeşinin anısını bile koruyamadığını söyleyen Gülfem köşkün bahçesinde yere yığılır. Gülfem savaştan vazgeçecek midir?

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı 67. yeni bölümüyle 30 Ocak Cumartesi günü 20:00’da Kanal D ekranlarında!

Güllerin Savaşı finale yaklaşıyor 67. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle

GÜLLERİN SAVAŞI 67. BÖLÜM FRAGMANI



GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Gülru ve Ömer her şeye rağmen tekrar beraber olmanın hayalini kurarlar.Ömer Gülru’yu en kötü günlerinin yaşandığı odaya götürü ve onun için muhteşem bir akşam hazırlar. Ancak Gülru ‘Sipahi’ soyadını bırakıp Ömer’e evet diyebilecek midir?

Bir tarafta ise her şeyi elinden alınan Gülfem artık geri dönülemez bir yoldadır. Gülru savaşı kazandığını düşünse de Gülfem’in hala biraz gücü vardır ve bu gücünü Gülru için kullanacaktır.

GÜLLERİN SAVAŞI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı istenen reytingleri alamadığı için final yapmaya karar vermişti. Farklı senaryosu ve başarılı oyuncu ekibiyle öne çıkan Gülleri Savaşı dizisinin final yapmasına izleyiciler üzülse de yapım şirketi finali resmi olarak duyurdu.

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı büyük final için son 2 bölüm kaldı. Sonrasında büyük final izleyicilerle beraber olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!