Güldür Güldür ekibinin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür ekibinin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 18:04

Televizyon ekranlarının sevilen eğlence programı Güldür Güldür, 100’üncü bölümünü oyuncular ve teknik ekiple beraber kutladı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Ali Sunal’ın üstlendiği eğlence programı Güldür Güldür, önceki gün 100’üncü bölümünü oyuncular ve teknik ekiple beraber kutladı. Bu mutlu günlerinde ekibini yalnız bırakmayan Ali Sunal’a Yılmaz Erdoğan, Güldür Güldür ekibinden Özge Borak, Doğa Rutkay, İrem Sak ve daha pek çok oyuncu eşlik etti.

Sesinin güzelliği ile de bilinen İrem Sak, gecede “Kim Bu Gözlerinde Ki Yabancı” şarkısını seslendirdi.

Gece sonunda magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakmayan davetlilerden Yılmaz Erdoğan, duygularını şu şekilde ifade etti:

Erdoğan; “Seyircili sahnede kesmeden oynan formatın ikinci gurubu bu. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile başlayan, şimdi Güldür Güldür ile çok başarılı bir şekilde devam eden bir iş. Yani çok zekice ve iyi şakalarla güldürüp 100. bölümü yapmak büyük bir gurur. Arkadaşlarımı kutlamaya geldim. Kutladım gidiyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Muhabirlerin Güldür Güldür programı ile Çok Güzel Hareketler Bunlar programının kıyaslandığı sorusuna ise; “kardeş ekip zaten, ikisi de bizim ekibimiz, dolayısıyla kıyaslanacak bir şey yok.” diyerek sözlerine devam etti. “Komedi ekolünün sürdürülmesine hem gurur duyuyorum, hemde oğlumla birlikte oturup seyrediyorum, çok değişik şeyler hissediyorum. Yani bir öğretmenin gururu çok zevkli bir şeymiş doğrusu.” dedi.

Güldür Güldür programının sunuculuğunu üstlenen Ali Sunal, gecenin sonunda muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı.

Sunal; “Çok mutluyuz, 100. bölüm olmasının heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çok heyecanlıyız ve yaptığımız işle gurur duyuyoruz, çok severek yapıyoruz. Çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz, çok güzel arkadaşlarımız var. Onlarla da böyle güzel bir kutlama yaptık.”dedi.

Muhabirlerin “siz şarkı söylediniz mi?” sorusuna ise; “Ben yok teşekkür ettim sadece” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!