Göç Zamanı yeni bölüm yarın akşam! Göç Zamanı 2. bölüm fragmanlarını izle!

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı yeni bölüm yarın akşam Göç Zamanı 2. bölüm fragmanlarını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 04:53

Star TV’de geçen hafta yayınlanmaya başlayan Göç Zamanı’nın ikinci bölümü yarın akşam ekranlarda olacak. İlk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi, çocuklarını bilmeden bir cehenneme sürükleyen bir annenin öyküsünü anlatıyor. İşte Göç Zamanı dizisinin detayları ve 2. yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Cumartesi akşamları Star TV'de ekrana gelen Göç Zamanı'nda Vahide Perçin, Cennet rolüyle izleyicilerle buluşurken, Yılmaz karakterine ise Talat Bulut can veriyor. Çekimleri Mardin’de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden dizi, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkmak için çırpınışını ele alıyor. 

Dizinin yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan, yönetmenliğini Veli Çelik üstlenirken, Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimo Popov'un katkılarıyla ekrana geliyor.

GÖÇ ZAMANI 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

GÖÇ ZAMANI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Cennet öz oğlu Yemin’in namlusunun ucundadır. Yemin Cennet’in canına kastedecek kadar karartmıştır gözünü, ya onu ve kızlarını alıp memlekete götürecek ya da namusunu temizleyecektir. Yılmaz, Cennet’i kurtarmak isterken yaralanır. Cennet’in ana yüreği ise Yemin’i polise teslim etmeye elvermez, canını da almaya çalışsa öz evladıdır Yemin. Yılmaz ve Artem’in yardımlarıyla Cennet ile kızları için yeni bir hayatın kapıları aralanır. Yılmaz onları evinde misafir eder ancak Yemin’den kurtulmaları o kadar da kolay değildir. Babasının ölüm haberini alan ve iyice bilenen Yemin adım adım peşlerindedir. Cennet ve kızları da Cemal’in ölüm haberiyle sarsılır. Zümrüt’ün okuma hayali ailesinin felaketi olmuştur, pişmanlık ve suçluluk içinde kavrulan Zümrüt için yolun sonu görünmüştür artık. Zümrüt annesini ve kardeşlerini kurtarmak uğruna hayalinden vazgeçip Yemin’e teslim olacaktır. 

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Göç Zamanı’nın 2. bölümü yarın akşam (6 Şubat) saat 20.00’da Star TV’de  izleyici ile buluşacak…

BAKMADAN GEÇME!